Eindresultaat Moduleo vloer bij Kim & Roel

Nadat de keuze was gemaakt voor de vloer van Moduleo ging Roel aan de slag in hun nieuwe huis. Het zou nog een hele verbouwing duren (lees 1 jaar) voordat de vloer van Moduleo gelegd kon worden maar dat gaf ook wel weer een mooi vooruitzicht! Iets om naar toe te werken wat dan ook ten volste is gebeurd.

Roel heeft zoals gezegd in het huis vrijwel alles zelf aangepakt. Het moest een warm familiehuis worden voor zijn grote gezin. Ook werd er gekeken naar duurzaamheid. Dat vonden ze heel belangrijk. De vloeren van Moduleo sluiten hier mooi op aan. Moduleo pvc-vloeren zijn mooie, praktische en duurzame vloeroplossingen die uitblinken op vlak van design, comfort en prestaties. Met een Moduleo vloer haal je een pvc-vloer in huis waar je nog jaren plezier aan hebt. Ze zijn geschikt voor vloerverwarming en onderhoudsvriendelijk.

Voordelen Moduleo vloer

In mijn vorige blog over de vloer stip ik een aantal voordelen van de Layred Moduleo vloer op. Overweeg je ook een Moduleo vloer dan raad ik je aan deze blog ook even te lezen.

Eindelijk kwam er eind vorig jaar zicht op het einde. Het was een flinke klus geweest maar de vloeren konden erin. Roel en Kim hebben dit samen aangepakt. Nog een voordeel van deze vloeren van Moduleo. Ze zijn echt goed zelf te leggen! Hieronder een aantal voor en na foto’s.

Eindresultaat van twee verdiepingen

Het eindresultaat is prachtig geworden. Twee verdiepingen met de prachtige vloer inclusief de badkamer. De uitstraling die de vloer aan het huis geeft is warm, huiselijk maar ook strak. Een gevoel van welbehagen krijg je als je over de vloer heenloopt. Uitermate geschikt op kinderkamers door de onderhoudsvriendelijke toplaag met gepatenteerde Protectonite PU-coating. Deze voorkomt slijtage, beperkt krassen en vlekken, en beschermt het dessin. Ideaal in elke kamer maar zeker ook kinderkamers. Een vlek is zo opgeruimd met schoon water. Kind kan de was doen!

 

Hieronder nog een mooie impressie van hoe het geworden is. Wat vind jij ervan? Overweeg je ook een PVC Vloer dan raad ik je aan om eens een bezoek te brengen bij Vloerloods. De keuze en uitleg is daar enorm!

Liefs Andrea

Eindresultaat Moduleo vloer bij Kim & Roel

Categories:

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *