Je eigen gallery wall creëren doe je met de prachtige posters van Desenio!

Heb je er wel eens over gedacht om een gallery wall te creëren in je huis? Ik heb er een en was toe aan verandering. Ik neem je graag mee hoe ik mijn gallery wall heb gerestyled.

Desenio posters.

Omdat ik van verandering houd wissel ik ook met regelmaat de posters en art prints aan mijn wand. Meestal wissel ik dan een poster maar ik wilde nu eens graag een grotere verandering. En hoe tof is het dan om samen te werken met Desenio een van de allergrootse online winkels met een enorme keuze aan prachtige prints en posters. En ik mag jullie deze toffe actie aanbieden!

Met de code “LIVINGHIP” krijg je 25% korting op posters, van 13 t/m 15 november. Volg @desenio voor meer inspiratie. De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties. Ik zou zeggen sla je slag!

Bron: Desenio

Bron: Desenio

Bron: Desenio

Mijn Keuze.

Verder met mijn eigen wand, ik wilde mijn gallery wall een wat rustigere aanblik geven maar nog steeds wel mijn eigen walletje 😊 Dus koos ik 4 prachtige posters uit bij Desenio die mooi op elkaar aansluiten. Hieronder de posters met naam, mocht je ze ook willen bestellen hoef je niet zo lang te zoeken!

Mooie indeling.

Het mooi indelen van zo’n wand vergt wel even wat aandacht. Er zijn verschillende manier voor, zo kun je alle posters op ware grootte overtrekken op overtrek papier en je indeling maken aan de wand door eerst het overtrek papier met plakband op te hangen. Zoals hieronder te zien.

Bron: Evedeko

Maar ik ga altijd voor the easy way en leg mijn posters op de grond uit. Zo kan ik schuiven totdat ik het plaatje vind kloppen. Dan maak ik hier uiteraard een foto van want als je begint met ophangen vergeet ik al snel hoe het ook weer was. En dan begin ik in het midden boven met ophangen. Ik doe dit op gevoel. Het hoeft hier niet netjes op een lijn te hangen. Wil je dit wil dan moet je toch gaan meten.

Mijn gallery wall!

En dit is het dan geworden. Ik ben er zelf weer heel erg blij mee! Wellicht dat ik in de toekomst weer aan het veranderen ga. Ik vind namelijk deze nieuwe posters van Desenio ook prachtig 😊 Iets voor het voorjaar wellicht?

Liefs Andrea

♦ Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Desenio ♦

Categories:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *