Hang je kleding in stijl op met de nieuwe Brabantia Linn collectie!

Het blijft een terugkerende ergernis, de kleren op de stoel, of in een hoek op de slaapkamer. Zeker voor interieur liefhebbers zoals ik zijn die kleren in een hoek of op de stoel een doorn in het oog. Maar gelukkig heeft Brabantia een perfecte oplossing ontworpen! 

Rommeltje.

Je kent het wel, je gaat naar bed en waar laat je dan je outfit van die dag? Juist, naast het bed, in een hoek of verfrommeld op een stoel. Tenminste zo ging het hier. Aan beide kanten van het bed lag vaak een stapel broeken, shirts en andere kleding over de stoelen heen gegooid. Een verzameling van een week soms. Vaak ging het dan om kleding die gerust nog een dag gedragen kunnen worden zeker als ze even laat luchten. Maar luchten of weghangen voor de volgende dag doe je ook niet in de kledingkast, gooi ze dan maar even op de stoel. Ja toch?

Herkenbaar?

Natuurlijk wil ik als interieur liefhebber ook de slaapkamer netjes en opgeruimd hebben. Maar er wordt ook geleefd. Gelukkig wordt er geleefd! En zie je hoopjes kleding verschijnen op stoelen. En blouses drogen over stoelen of aan kasten. Sokken die rondslingeren en eigenlijk in de wasmand moeten was ook een terugkerend iets. Herkenbaar zeker?

Dé oplossing! De Brabantia Linn Collectie. 

Maar vrij weinig aan te doen dacht ik, want een standaard kledingrek neerzetten doe je ook niet zo snel. En een droogrek heeft natuurlijk nul uitstraling. En daarom ben ik ook zo blij met mijn nieuw vrijstaande kledingrek van Brabantia. Hij komt uit de nieuwe Brabantia Linn collectie en ik heb gekozen voor de zwarte uitvoering. De mooie bamboe roede heeft ruimte voor 28 hangers en de 2 plateaus kunnen gebruikt worden om te drogen maar ook om bijv. je schoenen op te zetten of je tassen op kwijt te kunnen. Ik heb de mooie aluminium hangers erbij, ook de zwarte uitvoering en de mooie wasmand, ook voorzien van een bamboe ring rondom. Ideaal om vast te houden en op je heup te dragen. Er zijn meerdere uitvoeringen van het rek, ook in het wit verkrijgbaar.

Makkelijk en kwaliteit.

Het in elkaar zetten van het rek was vrij simpel. Het stond op met 5 minuten, er zit een makkelijke beschrijving bij en in principe kan er niks misgaan. De schroeven en gereedschap worden meegeleverd. Het is een simpele constructie maar wel van heel degelijke kwaliteit. De plateaus kunnen op verschillende hoogtes gezet worden. Ik heb gekozen voor de hoogste en laagste stand, dan kan ik boven drogen en beneden nog wat schoenen kwijt. De wasmand erbij is fijn voor de vuile was en om eindelijk eens af te zijn van rondslingerende sokken!

Voor & na. 

Ik had mijn rek eerst op de logeerkamer staan zoals je kunt zien op de bovenstaande foto’s, maar inmiddels staat hij op onze slaapkamer. Toch handiger om gelijk op de slaapkamer de kleren netjes op te hangen of in de wasmand te gooien! We maken goed gebruik van en nu is de slaapkamer ook altijd netjes opgeruimd. Ik heb ter illustratie ook hier wat voor en na foto’s gemaakt 😊 Wat een verschil he!

Voor. Dat kan toch beter?

 

Na! Veel beter! 🙂

 

De aluminium hangers van Brabantia passen perfect bij het kledingrek.

Het kledingrek is een aanwinst op onze slaapkamer!

Ook mijn tasjes hebben zo een mooi plekje.

Linn collectie.

Ook zo’n mooi rek op je slaapkamer of misschien wel in je wasruimte? Ga dan eens kijken bij Brabantia. De Brabantia Linn collectie past echt in elk huis, zeker bij interieur liefhebbers.

Liefs, Andrea

 

 

♦ Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Brabantia ♦

8 Reacties

  1. Super handig en idd ook mooi! Wij hebben ook de stoel met kledingbult haha. Maar onze slaapkamer is helaas ook een stuk kleiner, zou bij ons jammer genoeg niet passen.

  2. Same problem here!
    Dit is een functionele oplossing en staat ook nog eens mooi! Hier helaas ook geen ruimte ervoor, anders had ik m zeker gekocht! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *