Een nieuwe look in onze keuken met het toffe behang van Graham & Brown.

Al een poosje had ik zin om mijn keukenmuurtje opnieuw te behangen. De steenstrip muur was ik wel op uitgekeken. Hoe leuk dat ik aan de slag mocht met het prachtige behang van Graham & Brown!

 

De app van Graham & Brown, handig!

Ik wilde iets totaal anders, iets met bruintinten, groentinten of goud. Omdat het maar een klein muurtje is mocht het ook uitbundig zijn. Ik wist het niet zo goed welke kant ik op wilde dus was ik blij met de gratis app die Graham & Brown heeft. Met deze app kun je visualiseren hoe een behang eruit komt te zien op je muur. Je kunt heel makkelijk breedte en hoogte instellen op de app en zelfs deuren of ramen eruit snijden! Je krijgt zo een duidelijk beeld. Ik heb de app gebruikt en eerst een mooi groen behang geprobeerd met bloemenmotief. Maar dit was toch niet wat ik zocht. Gelukkig dat ik eerst had gekeken met de app! Na nog wat getest te hebben kwam ik uit bij een donkerbruin behang met gouden bamboe motief. Wauw! Dit moest hem worden!

De handige app van Graham & Brown.

Omdat het maar een klein muurtje is mocht het ook uitbundig zijn. Ik wist het niet zo goed welke kant ik op wilde dus was ik blij met de gratis app van Graham & Brown.

Deze gaat het worden!

Bijna klaar!

 

Hoe leuk en anders is het geworden!

Keuze te over!

Ik heb op de site van graham & brown zitten neuzen en kwam nog een mooi behang tegen. Wat ik al een poosje in mijn hoofd had zitten maar best nog ongewoon is om te doen moest er nu ook maar eens van komen. Ik ging er nu ook helemaal voor! De stootborden van de trap wilde ik behangen. Inderdaad dat klinkt gek maar kan heel goed! Je ziet het vaker in Engeland. Ik heb op mijn pinterest account een aantal voorbeelden opgeslagen in de loop van de maanden. Omdat ons trappenhuis wit is geverfd en de hal beneden een muur heeft met aardse tinten en ronde vormen wilde ik het rustig houden. Je kunt hier ook een blogje lezen over de hal. Ik koos voor een tof geometrisch behang in de kleuren wit met goud. Dit was een bewuste keuze omdat ik het mij de eerst keer makkelijk wilde maken. Ik koos namelijk ik een behang dat ik ook in de lengte richting kon snijden. Slim he 😉

Bron: Pinterest

Wat ik al een poosje in mijn hoofd had zitten maar best nog ongewoon is om te doen moest er nu ook maar eens van komen. Ik ging er nu ook helemaal voor!

 

Bron: Pinterest

Aan de slag.

Nadat het behang besteld en binnengekomen was kon ik aan de slag! Ik moet wel even eerlijk vermelden dat Peter mij geholpen heeft. Ik kan heus een muurtje behangen maar met zijn tweeën is het toch wat handiger! De treden van de trap heb ik stuk voor stuk opgemeten en Peter heeft dit op het behang afgetekend en uitgesneden met een stanleymes. Ik kon het er zo tegenaan plakken! Het viel mij echt alles mee en ik denk dat ik nog wel eens van behangetje ga veranderen.

Trap voor de metamorfose. Wit en saai.

 

Behang op maat snijden.

 

Het eind resultaat!

 

Veel meer sfeer.

 

Ik ben wel erg benieuwd wat jullie ervan vinden! Iets wat je ook zou doen of vind je het maar een gek idee? Ik vind het in ieder geval supertof geworden!

Liefs, Andrea

♦ Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Graham & Brown ♦

Categories:

32 Reacties

 1. Ooh ik ben echt jaloers op je trap!! Vind dat ook super tof maar wij hebben een open trap en dus geen stootborden. Super tof hè, wat behang doet!!

 2. Buiten de keuken die ik echt supertof vind geworden, vind ik het idee van de trap echt geweldig!! Hoe slim en decoratief en uniek. Bedankt voor de inspiratie

 3. Wauw Andrea
  Echt heel mooi geworden. Vind de keuken heel mooi maar de trap steelt wel echt de show heel mooi geworden. Idd miss niet de meest voor de hand liggende maar super uitgepakt.

 4. Heel mooi geworden dat behang op de stootborden. Zit ook al een poos in mijn hoofd maar ik krijg mijn man niet mee. Mischien nu ik jou foto’s laat zien. Welk soort behang is het en met wat heb je het vast geplakt?

  • Hoi Janneke, Het is vliesbehang. We hebben gewoon behanglijm gebruikt. Het was echt appeltje eitje 🙂 Ik weet wel niet hoe het los komt mocht ik het willen veranderen maar ik verwacht geen grote problemen. Ik heb de lijm dun gebruikt. Succes!

 5. Kom hier via via terecht en werd spontaan verliefd op je mooie trap! Hier helaas tapijt op de trap, dus behangen gaat niet lukken. Maar met misschien een ander huis in het vooruitzicht, is dit wel een héél gaaf idee. Bewaard op mijn pinterest- bord! Dankjewel voor de inspiratie!

 6. Hallo, wäre es möglich diese Folie in diesen Gold Optik zu bekommen? Wenn ja was kostet die für mich? Ich brauche für 13 Setzstufen diese Folie.

  Viele Grüße

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *