Livinghip nieuwe opzet!

Het is goed geweest zo. Ik ben een jaar verder met Livinghip de webshop en ik moet de eerlijke conclusie trekken dat het niet is geworden wat ik ervan had gehoopt. Dat doet even pijn en dat is even slikken maar het is niet het eind van de wereld.

Loslaten.

Ik heb de lieve creatievelingen die deel uitmaakte van de webshop ook “los” moeten laten. Vooral omdat ik het met me meetorste dat ik ook voor hun te weinig verkocht. Dat ging erg op mijn gemoed drukken. Ik wilde ze zo graag een platform geven. Gelukkig begrepen ze het, allemaal. Ik ben ze dankbaar voor het getoonde vertrouwen in mij en neem het goede van het afgelopen jaar met mij mee.

De nieuwe opzet.

Ik wil graag vertellen dat ik met Livinghip want de naam blijft, die past bij mij, ik een nieuwe richting ingeslagen ben. De webshop is veranderd in een weblog. Ik heb een hele toffe webdesigner, Jurgen van Bureau74. Echt, ik heb hem het afgelopen jaar bestookt met mails. Dan moest dit weer anders dan dat weer. Zo ook nu weer. Hij heeft de nieuwe “look” gecreëerd en ik ben er ontzettend blij mee! Dank Jurgen! Dit past bij mij! Niet te zoet maar met pit!

Bloggen, ja bloggen!

Ik wil heel graag de blogs naar voren brengen. Dat had ik een jaar geleden niet gedacht dat ik überhaupt zou gaan bloggen. Ik was daar niet mee bezig, wel met de webshop en instagram. Maar doordat ik bedacht had om een gastblogger te vragen om te schrijven voor Livinghip kwamen al snel de kriebels van het schrijven weer bovendrijven. Mirjam van “Een goed verhaal” heeft een paar super leuke blogs geschreven voor Livinghip en waarschijnlijk werd ik daardoor weer getriggerd. Vroeger zei ik wel eens: Ooit schrijf ik een boek, een autobiografie. En wie weet, zeg nooit nooit! I got a story to tell 🙂 Maar nu dus bloggen! Ik wil elke week minimaal een blog delen. Er zitten zat ideeën in mijn hoofd om over te schrijven. (oké bloggen, ik blijf van de oude stempel :)) Maar geen strak regime! Hoe het komt zo gaat het.

Nieuw begin.

Dus lieve mensen, ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet, dat ik gewoon durf toe te geven dat de webshop niet van de grond is gekomen, vooral naar mezelf toe.  Ik recht mijn rug en ga een nieuwe weg bewandelen. En ik heb er enorm veel zin in! Ik hoop jullie te kunnen vermaken met mijn schrijfsels. En die kunnen over alles gaan. Ik houd het graag breed want ik schrijf graag over interieur maar een leuk recept delen of een stad uitlichten vind ik ook leuk om te doen! Ook zullen er soms blogs verschijnen over producten of bedrijven waarvoor ik dan een blog mag schrijven. Onder deze blogs kun je terug vinden dat het hier om een commerciële samenwerking gaat.

Webshop blijft.

De webshop blijft een klein deel uitmaken van Livinghip. Er zijn nog altijd leuke, stoere artikelen met een twist te koop. Ook de vintage pagina houd ik erin, er zijn zoveel mooie schatten te vinden. Schatzoeken blijft een grote hobby van mij!

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Van de nieuwe opzet, dat ik begonnen ben met bloggen. De zoveelste blogger ben ik uiteindelijk en dat besef ik mij ook wel. Maar is het niet zo dat je zoveel mogelijk in het leven moet doen wat je gelukkig maakt? Juist!

Have fun and keep smiling!

Andrea

Categories:

4 Reacties

 1. Lieverd wat knap dat je deze stap maakt en dit op deze manier met ons deelt❤ Ik lees je blog altijd graag dus dat blijf ik zeker doen! Mooi dat je bij jezelf blijft, soms moet je een paar hobbels over voor je tot je eigenlijke doel komt. Zolang je maar vertrouwen blijft houden in jezelf
  xxx

  • Hey Mindy, Wat lief van jou! En ja zo is het ook. Ik heb afgelopen jaar wat keuzes moeten maken maar ik sta nog steeds achter elke keuze! Bedankt voor je lieve berichtje. Andrea X

 2. Ik ga zeker iedere blog lezen
  Je hebt een leuke manier van schrijven
  En ook zeker wat te vertellen
  Dus ik hang aan je lippen
  Heel veel succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *