Mijn Relaas week #13

De week begon goed, ik heb mezelf een week vakantie gegeven. Als je eigen baas bent en voor jezelf werkt dan ben je namelijk altijd bezig. Ook heb ik best wat klussen gedaan de afgelopen maanden en zat ik toch wat onder spanning doordat ik mij toch ongerust had gemaakt over Kim en Soof toen Soof nog niet geboren was, het was tijd voor een week niks doen. Heb je dan wel wat te melden Dre? Ik heb altijd wel wat te melden mensen, You Know Me 😉

 • De week begon lui, ik kocht het boek ‘De meeste mensen deugen’ plaatste een foto op Insta van mijn trouwjurk en deed niet veel meer. Heerlijk! Boek is trouwens een aanrader!

 

 • Niet koken lief, dat riep ik ook op zondagavond en zo kwam het ervan dat we maandag Kentucky zaten te kanen. Ik vind dat soms echt lekker, een vette bek halen. Dinsdag aten we patat met stoofvlees en woensdag een broodje kebab. Sjiek uit eten doen we wel de volgende vakantie, ik wilde druipen van het vet, stinken naar de knoflook en lallen van het bier deze week. Al met al is dit aardig gelukt.

 

 • Ook kwam ik er deze week weer achter dat manlief en ik tot elkaar verdoemd zijn. Soms denk ik echt ‘vent krijg het heen en weer (netjes uitgedrukt)’ en hij zal vast ook zulke gedachtes over mij hebben (hoe durf je!) maar ik heb weer zo achterlijk hard moeten lachen. Ik lach eigenlijk al 18 jaar achterlijk hard met hem, om hem, tegen hem. We zijn best gemeen soms, hebben keiharde onderonsjes over hullie en anderen. Of liggen dubbel over een stoeptegel die iets afwijkt. Vaak lachen we een hele week over een klein stom iets ding. Gewoon echt een hele week, dan is een blik genoeg. Achterlijk zei ik toch. En nee het heten niet voor niks onderonsjes he..

 

 • Soof kwam! Ze nam de rest ook mee. Die echt heus net zo belangrijk zijn als dat zij is maar Soof kwam en wij mochten babysitten. Kim en Roel gingen lekker uiteten. Ik heb gefriemeld, gesnuffeld, foto’s gemaakt en geknuffeld. Het vloog om, ze hadden best mogen gaan slapen ergens anders. Toch een dik compliment naar Kim dat ze haar 3 weken oude dochter aan mij (jaja ik weet het, ons) toevertrouwd. Ik durfde dat met haar eigenlijk in het prille begin ook alleen bij mijn moeke. En Teun liet ik dan weer met vertrouwen bij Kim. Zo is de cirkel rond. Oneindige liefde. Daar is die eenhoorn weer, sorry.

 

 • Bas bleef (Bas is de zoon van Roel – vriend van Kim, weet je dat ook weer) Teun en Bas zijn vier handen op een buik. We gingen bootje varen op zaterdag, heel vroeg! Met Jaapevents. Heel tof bootje, hele leuke ondernemer. Ik schrijf er een blog over. Ook ga ik meer blogs schrijven over kleine ondernemers. Ik hou van ondernemers. Mijn moeder was een ondernemer. Ik heb het ondernemen van haar. Mijn vader was ook een ondernemer maar ook een eikel dus hoop ik dat ik niks heb van hem (ja ik durf dat te zeggen). Ik tik nu wel heel vaak het woord ondernemen en ondernemers achter elkaar he, slecht voor mijn SEO. Google, het spijt me.

 

 • Ik at nog een dag pasta met verse ballen. Echt een heerlijk recept, zal het eens delen. De fastfoodweek niet gehaald. Na vier dagen voelde ik mij enorm vadsig. Maag zat tegen m’n strottenhoofd aan te duwen. Dan weet je het wel. Blubber buik en een enorm dikke puist hielpen ook niet mee om een week smerig eten vol te houden.

 

 • Ook deed ik een oproep voor de nieuwe rubriek ‘Oudere meisjes’ dat liep zo hard dat ik na een uur al genoeg aanmelding had voor de komende maanden. Zo cool, die oudere meisjes. Misschien wel een wekelijkse blog van maken. Ook ga ik kletsen over de overgang. En wil ik op onderzoek uit! Botoxen, hormoonpillen, permanente lippenstift, poeders voor je uiterlijk enzovoort. Nee joh, wees niet bang, niet allemaal tegelijk en ook word ik geen opgespoten Dre. Maar ik ben wel nieuwsgierig naar wat er zoal op de markt is voor dit oudere meisje. Met name voor/tegen de overgang. En dat bespreekbaar maken. En door middel van onderzoek kan ik veel beter schrijven, toch.

 

 • Deze week opsomming blogs: Jaapevents – recept ballen – Oudere meisjes – Onderzoeken. Heb ik alweer vakantie?

 

Korte weekblog maar wel meer van anders. Ik streef naar 3 blogs per week. Ik schrijf graag, ondernemend hè.

14 Reacties

 1. Top moment vastgelegd van mooie Soof. Het leest weer heerlijk weg. Al met al een fijn weekje dus. Benieuwd naar je blog over het boottripje trouwens. Fijne nieuwe week lieverd. Kus

 2. Mooie vakantieweek Dre ♡
  Mocht je info over botox willen, of beter gezegd over de gevolgen voor de lange termijn… je weet me te vinden.
  Happy monday x
  Mir

 3. Klinkt als ‘n lekker weekje! En heerlijk om te lezen dus yes..leuk, dat je meer blogs gaat schrijven! En die foto van Soof..zó schattig! Kom maar door met meer meer meer..!!! Ik wens je ‘n fijne nieuwe week. X

 4. Goed geschreven weer, ik heb het idee dat ik je al 30 jaar ken…sinds je geboorte zeg maar….kijk nu al uit naar je volgende blog!!

  Ps…hoe krijg ik hier een profielfoto op?!

 5. Oh die soof ! Op op te vreten. Je krijgt er geen vette bek van maar gelukkig ook geen buikje:)
  Wat een heerlijkheid.
  Was weer een goede week zo te lezen en top schrijftalent. Ik kijk uit naar volgende week 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *