Een boottochtje met Jaap Events.

Al een poosje wil ik graag een boottochtje maken door de mooie binnenstad van Dordrecht. Het leek mij zo mooi om Dordrecht eens vanaf het water te zien. Natuurlijk wilde ik ook manlief hiermee verrassen. Dus ik boekte een boottochtje bij Jaap Events.

Lokale ondernemers.

Ik kwam Jaap Events tegen op Instagram, where Else, en ik vind het altijd leuk om lokale ondernemers te ontdekken! Jaap Events bestaat pas een aantal maanden en vaart met een prachtige sloep ‘mevrouw de wit’ door de prachtige historische binnenstad van Dordrecht en/of de Dordtse Biesbosch. Ik zag dat ze ook een ochtendvaart verzorgden en dat leek mij echt te leuk!

Er zijn verschillende arrangementen: van een gezellige lunchboot, borrelboot, pizzaboot en ontbijtboot tot aan een Biesbosch boot, speciaal bier boot, een wijnproeverij op het water of zoete toppers aan boord. Daarnaast verzorgen ze geweldige citygames. Maar wij gingen voor de ontbijtboot. Met een luxe ontbijt van Broodcafe Jaap Ook een lokale ondernemer in Dordrecht.

Schipper Jaap.

We hadden Teun en Bas mee, de jongens vonden het leuk maar zoals dat gaat met pubers zijn ze toch wat sneller verveeld, ik denk dat de citygames meer aan hun besteed is. Zit toch een IPad bij 😉 Ze hebben wel goed gegeten en lekker gehangen. Peter en ik hebben echt genoten,  ik hou enorm van de oude gebouwen in de binnenstad en Peter weet ook wel het een en ander te vertellen.

Onze schipper Jacob wist ook echt veel te vertellen, hij was enorm enthousiast en heeft ons prachtige plekjes laten zien vanaf de boot. Ook hebben we de ijsvogel gespot! Jacob wist een plekje waar deze bijzondere vogel zich ophoudt. Al met al een superleuke ochtend gehad. De twee uurtjes die wij geboekt hadden waren zo om. Echt een aanrader.

Volgende keer, want die komt er, wil ik wel de wijnproeverij met vriendinnen doen! Beetje wijntjes proeven met een heuse sommelier aan boord. Dat lijkt me wel wat! Mocht je in Dordrecht komen of zelfs wonen, bekijk de stad dan ook eens vanaf het water! Voor meer info kun je terecht bij Jaap Events.

Lijkt het jou als ondernemer ook leuk als ik langskom en een eerlijk review schrijf over jou en je zaak? Mail me! Ik vind het echt hartstikke leuk om je te bezoeken!

Liefs Andrea

10 Reacties

  1. Mooi uitje Andrea en de trip met je vriendinnen zal vast ook een groot succes worden. Mooie foto’s van mooie mensen. Fijne dag. Kus

  2. Sorry…had je ook wat geschreven? Die foto van Jaap leidt me af
    Klinkt heerlijk daar, ik zou het hele programma afwerken..

  3. Wat een leuk idee om je eigen stad via het water te ontdekken. Amsterdam is ook zo leuk en interessant.
    Ik heb een aantal jaren geleden in Almere een boottocht met een aantal vrijwilligers van het werk gereorganiseerd. Was ook erg leuk! Helaas regende het heel erg waardoor de ramen besloegen. Maar dat mocht de pret op de boot niet drukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *