Nordal Denmark – Herfst – winter Collectie

Minstens twee keer per jaar presenteert Nordal Denmark een nieuwe collectie.

De collecties zijn geïnspireerd op de wortels van hun familie in de Noordse natuur en hun liefde voor kleuren en uitdrukkingen van het Oosten. Deze twee smelten mooi samen in hun prachtige collecties. Ook dit najaar en winter zijn de collecties weer ontzettend sfeervol. Kijk mee met een kleine greep uit de allernieuwste design ontwerpen van Nordal Denmark. 

Organische rondingen

De organische rondingen zien we ook dit najaar terug in de meubels van Nordal Denmark. De kleuren zijn een combinatie van groen, bruin en naturel waarbij het aardse naturel de boventoon voert.

Nieuw

Binnenkort komt Nordal Denmark met een twee nieuwe series producten. De serie “Ayo” is gebaseerd zijn op de Ayurveda-filosofie en staan garant voor een hele fijne dagelijkse huidverzorging. Daarnaast is “Herb”, een nieuwe serie met zachte reinigingsproducten.

 

Slaapkamer inspiratie

De nieuwe collectie headboard van Nordal Denmark zijn bijzonder mooi. Naast de bestaande leren headboard kun je nu ook kiezen voor een houten of gestoffeerde headboard. Creëer je eigen oase van rust op je slaapkamer met een van deze prachtige exemplaren.

Accessoires

Ook zijn er weer tal van prachtige accessoires bijgekomen. De mooiste kandelaars, kussens en lampen vind je dit najaar bij Nordal Denmark. Een kleine greep hieronder.

 

Uiteraard is dit maar een kleine greep uit de nieuwe collectie van Nordal Denmark. Voor meer inspiratie volg je Nordal Denmark op Instagram. Verkooppunten vind je op hun website.

Note:

Signe Nordal Madsen is creative director en product developer bij Nordal. Voor haar is het werken aan nieuwe collecties altijd een continu proces dat nooit stopt. Het is een natuurlijk onderdeel van haar dagelijks leven.

“Ik vind overal details. Als ik door het bos loop. Als ik een nieuwe combinatie van kleuren zie of een interessant oppervlak met mijn handen aanraak. Zo vind ik inspiratie voor nieuwe collecties. Door een mix van details en intuïtie.”

Categories:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *