Nordal Denmark – Lente – Zomer Collectie

Hij is er weer, de nieuwste collectie van het prachtige merk Nordal. Deze keer is de collectie uitgebreid met prachtig servies, glaswerk, spiegels, hanglampen maar ook prachtige items voor het buitenleven zoals parasols en plaids. Ik ben weer verliefd geworden op de collectie en licht hieronder een aantal items uit.

Het Deense merk straalt zoals altijd klasse en stijl uit. De nieuwe salontafel bijvoorbeeld geven in een woonkamer gelijk warmte en sfeer. Combineer het met bijpassend bijzettafeltje. Plaats een mooie groene plant op de bijzettafel en het plaatje is compleet. Het mooie mango hout is uitgevoerd in een prachtige diepe donkere kleur.

Back to the 70’s

De 70’s zijn helemaal terug in het interieur. Je ziet het overal in terugkomen. Ook deze prachtige handgemaakte hanglampen hebben die 70’s vibe. Elke lamp heeft een unieke vorm doordat ze handgemaakt zijn. Plaats er twee bij elkaar voor het speelse effect. Super retro!

 

Dan het prachtige servies. Van pasta borden tot soepkommen en van kopjes tot mokken. Ze zijn allemaal even mooi. In verschillende kleurstellingen verkrijgbaar. Ga je voor het mooie serene ivoren servies of ben je net als ik ook hier verliefd op de mooie mokken ook in 70’s look. Kijk ook eens naar het prachtige glaswerk. Hoe mooi gaat dit straks op je buitentafel staan. Combineer het met de mooie tafellakens en servetten van Nordal.

 

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

De nieuwe spiegels van Nordal zijn ware kunstobjecten op zichzelf. Prachtig op je slaapkamer maar ook zeker heel mooi in de living. In verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar.

 

Voor buiten in je tuin heeft Nordal dit jaar ook een aantal must haves waaronder een parasol met prachtig haakpatroon. Deze parasol sluit naadloos aan bij een bohemien tuin. De plaids en kussen uit de nieuwe collectie zijn daarbij een geweldige aanvulling. Ik kan niet wachten op het buitenleven!

Nog meer moois!

Dit was slechts een kleine greep uit de prachtige nieuwe collectie van Nordal. Ter inspiratie hieronder nog wat extra beeldmateriaal uit de nieuwe collectie.

 

Nog niet genoeg van dit mooie Deense merk?  Volg dan Nordal Denmark op Instagram en lees  deze blogs. Verkooppunten vind je op hun website.

 

Liefs Andrea

Nordal Denmark – Lente – Zomer Collectie

Categories:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *