Op bezoek bij Nordal in Kopenhagen

Een poosje geleden werd ik door Kamilla van Nordal uitgenodigd om bij de opening van hun nieuwe showroom in Hamburg aanwezig te zijn. Helaas kon ik toen niet. Ik was dan ook zeer verheugd toen Kamilla mij vroeg of ik wel aanwezig kon zijn bij 3 days of Design in Kopenhagen waar hun showroom ook voor opengesteld werd. Gelukkig kon ik deze keer wel! Ik besloot gelijk om er een citytrip aan vast te knopen. Een paar dagen Kopenhagen leek mij te gek. In mijn eentje was ook voor het eerst, ik zag er enorm naar uit! En dus ging ik op bezoek bij Nordal in Kopenhagen. 

 

Come fly with me

Omdat ik al heel vroeg zou vliegen donderdagochtend besloot ik alvast te gaan slapen op Eindhoven airport. Ik wilde hoe dan ook op tijd aanwezig zijn, ik zou mijn vliegtuig niet willen missen door de drukte die nu overal zo vreselijk aanwezig is door personeelstekort. Ik lag al om half 9 in bed woensdagavond, klaar voor de wekker om half vier.

Na een korte vliegtrip kwam ik aan in Kopenhagen. Ik had van tevoren uitgezocht hoe ik het beste mij kon verplaatsen. Dat bleek met de metro te zijn of de fiets. Taxi’s zijn er echt duur, dat ging ik mooi niet doen. Op het vliegveld kocht ik een Citypas, ideaal bleek de komende dagen. De metro is zo efficiënt geregeld! Ik heb er veelvuldig gebruik van gemaakt. Ik checkte in bij het hotel, gelukkig was mijn kamer al klaar dus kon ik mij fijn nog even opfrissen voordat ik naar Nordal showroom zou gaan.

Nordal Showroom bezoeken

Aangekomen bij Nordal werd ik hartelijk ontvangen door Kamilla, mijn contactpersoon bij Nordal. We werken al zo’n drie jaar samen en het was erg fijn om elkaar nu eens in het echt te zien. Een hele leuke vrouw, gedreven met enorm veel passie voor het bedrijf. Ik werd rondgeleid en de mooiste must haves voor het herfst/winter seizoen werden gepresenteerd. Ik werd op slag verliefd op de mango houten salon/ bijzettafels maar ook het prachtige keukenrek en de supertoffe hangkastjes. Alles in dat mooie diep donkere hout. Het geeft zo’n intens warme uitstraling.

Prachtig Deens Design van Nordal

Ook vond ik al het glaswerk weer van prachtige kwaliteit en waren de lampen een lust voor het oog. Het merk Nordal heeft echt bijzonder mooie interieur items maar daarnaast is het kwalitatief ook van zeer hoogstaand niveau. Dit mooie familiebedrijf bestaat sinds 1995 en wordt gerund door twee broers en een zus Signe, Mads en Emil die met oprechte passie van elk huis een thuis willen maken. Over elk item is nagedacht en alles sluit naadloos aan. Koop je een Nordal product dan koop je kwaliteit, passie en schoonheid. Ik kan oprecht zeggen dat alles wat ik in huis heb van Nordal karakteristiek, esthetisch en duurzaam is. Ik ben echt enorm verliefd op dit prachtige merk.

Na een leuk gesprek, een rondleiding en een telefoon vol foto’s en video’s zat mijn bezoek aan Nordal erop. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm genoten heb. De andere dag heb ik gevuld met slenteren door Kopenhagen wat een geweldig leuke stad is. Maar hierover binnenkort een andere blog!

Liefs Andrea

Meer Nordal inspiratie vind je HIER!

Categories:

1 reactie

  1. Mooi merk om te vertegenwoordigen Dre!!
    Leuk om iemand dan na zoveel jaar in het echt te zien. En… Heerlijk meteen een stedentrip in the pocket!! Dat pakken ze je niet meer af.
    Groetjes Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *