Nieuwe posters voor de gallery wall van Desenio.

Zoals de meeste wel weten ben ik gek op onze gallerywall. Ik verander niet vaak van posters of kunst maar bij Desenio is de keuze altijd enorm en ik mocht iets nieuws kiezen voor aan de muur. Omdat ik moeilijk afscheid kan nemen van de posters en kunst die ik al heb besloot ik om de lange muur opnieuw in te richten. Zo kon ik weer uitbreiden.

Desenio.

Ik kijk regelmatig bij Desenio op de site en had mijn oog al op een paar nieuwe posters laten vallen. Zo vond ik de poster ‘true love’ erg tof. De roze letters hebben voor mij een vintage uitstraling. Iets totaal anders dan ik heb natuurlijk maar in mijn beleving kan alles zolang ik het mooi vind. Ook de ‘Dotted patern’ poster en de ‘Ink brush stroke No2’ vond ik mooi. Ze hebben iets Abstract Afrikaans vind ik. De poster ‘Perfect is Just a Perception’ met blote borst vond ik ook supergaaf. Het setje bij elkaar leek mij een toffe aanvulling op mijn wand.

Je eigen wand samenstellen.

Wil jij ook een gallerywall/ posterwand maar vind je het lastig om de goede combinaties te maken qua indeling dan heeft Desenio daar nu de perfecte inspiratie tool voor op hun website. Met deze tool kun je kiezen voor een x aantal posters, waar je ze wilt hangen en welk formaat poster je mooi bij elkaar kan combineren! Ook is er op de site van Desenio genoeg inspiratie te vinden welke posters een mooie set maken. Of je nou van abstract, quotes of knalkleuren houdt, ze hebben een uitgebreid aanbod en hele mooie kant en klare wanden alvast samengesteld.

Korting!

Met de code LIVINGHIP25 krijg je nu nog eens 25% korting op je aankoop (De code is niet geldig op lijsten of op handpicked/gepersonaliseerde posters) Ik zou zeggen, sla je slag! De code is geldig t/m donderdag 1 Augustus dus wacht niet te lang.

Mijn wand.

Ik ben weer heel happy met mijn nieuwe posters! Hieronder nog een overzichtje van mijn posters mocht je ze ook willen bestellen 😊

• True Love (50×70)
• Ink Brush Stroke No2 (50×70)
• Perfect is Just a Perception (50×70)
• Dotted Pattern (50×70)

Liefs, Andrea

♦ Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Desenio ♦ 

Categories:

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *