Toen ik vorig jaar The Frame van Samsung zag ging er een wereld voor mij open. Het zwarte gat in je huiskamer, wat een standaard tv toch is als hij uitstaat, behoorde tot het verleden met The Frame. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik via Coolblue de gelegenheid heb gekregen om de nieuwste versie van Samsung The Frame – QLED te ontvangen!

Fantastisch beeld.

The Frame van Samsung is dus meer dan een TV. Als hij aanstaat kun je haarscherp beeld verwachten, want de nieuwste versie beschikt namelijk over QLED. Daardoor is het beeld intenser en realistischer dan zijn voorganger. Door het kleurvolume van 100% zijn zelfs de meest subtiele kleuren zichtbaar. Alsof je naar buiten kijkt of iemands kamer inkijkt in plaats van naar een TV.

Als hij uit staat is The Frame een waar kunstobject in je huis. The Frame heeft namelijk de look van een schilderij waardoor je dus nooit meer naar een zwart gat hoeft te kijken. Wat een uitvinding! In de Art store van Samsung kun je kiezen uit honderden verschillende kunstwerken. De keuze is echt duizelingwekkend! De kunstwerken zijn ingedeeld van kleur tot onderwerp, wat het zoeken een stuk makkelijk maakt. The Frame heeft een dimmodus die zich aanpast aan de omgeving zodra hij uit staat, dus je zit niet plotseling met een heel licht vlak in huis.

Persoonlijke touch.

Wat ook heel tof is, je kunt naast de bestaande kunst uit Art store ook je eigen foto’s makkelijk uploaden. Dit gaat vrij simpel met je telefoon of USB-Stick. Ik maak ook graag vakantiefoto’s en nu kan ik ook deze kiekjes mooi op The Frame zetten. Hierdoor maak je hem heel persoonlijk. De look van een schilderij wordt versterkt door de lijst die om de televisie heen zit. Deze lijsten zijn beschikbaar in verschillende tinten van licht naar donker. Je kunt zelf kiezen welke lijst het beste bij je interieur past. Ik koos voor de zwart metalen lijst maar de donker houten lijst staat ook hoog op mijn verlanglijstje. Je klikt de lijst eenvoudig vast door middel van magneten.

En dan het bevestigen van The Frame. Omdat The Frame op een schilderij lijkt is hij zo ontworpen dat je hem strak tegen de muur bevestigt. Dit doe je met de No Gap muurbeugel. Via de One Connect Box haal je ook nog eens de storende kabels uit het zicht! Slechts een doorzichtig kabeltje loopt van The Frame naar de One Connect Box.

Ik heb The Frame nu in huis hangen zoals je ziet en na het ophangen en bevestigen ben ik flink losgegaan met de styling. Het leek mij tof om verschillende soorten settings te delen met jullie. Zo kun je zien dat The Frame echt in elk interieur de blits maakt. Als eerste ben ik natuurlijk door de Art Store heen gegaan. Het is te veel om alle mooie schilderijen hier te delen, maar hier zie je een aantal verschillende stijlen van kunst die ik uitgeprobeerd heb. Heel leuk om dit zo te kunnen wisselen!

Aanvulling op mijn gallery wall.

Zelf houd ik van een vintage en eclectisch sfeertje. Mijn gallery wall is een mix van kunst en (vintage) posters. Een eclectisch geheel. Ook ben ik een enorme plantenliefhebber. Dit heb ik in deze styling doorgetrokken naar The Frame. Door het toevoegen van een aantal schilderijen en accessoires en natuurlijk de toffe Art op The Frame past de voormalige tv-hoek met zwart gat nu perfect bij de rest van mijn huis! Hier heb ik The Frame als een traditionele televisie gestyled door het Tv-meubel te laten staan.

Maar, om te laten zien hoe veelzijdig deze TV is heb ik hem ook gestyled op een minder traditionele manier. Met mooie zwart-wit prints en in plaats van het Tv-meubel, heb ik hier de aankleding in neutrale tinten gehouden met veel planten. Je ziet gewoon niet dat dit de tv-hoek is omdat The Frame zo wegvalt als écht schilderij. Ik vind het geweldig! Eindelijk verlost van dat zwarte gat in huis.

Echt een aanrader!

Er zijn meerdere formaten van The Frame beschikbaar. Ik ben gegaan voor de 55’’ variant, maar er zijn nog veel meer maten. Kijk eens op de site van Coolblue om de verschillende maten te bekijken. Mocht je nou toe zijn aan een nieuwe televisie (en zelfs als je dat niet bent), dan zou ik zeker The Frame eens goed bekijken! Het is echt een aanwinst in je interieur en de beeldkwaliteit is ook tijdens het televisie kijken fantastisch door de nieuw toegevoegde QLED technologie. Vandaag besteld bij Coolblue, morgen in huis. Waar wacht je op!

Liefs Andrea

8 Reacties

  1. Oooh daar krijg je toch nooit genoeg van?!! Ik vind m geweldig!!! Hij staat echt hoog ook m’n lijstje maar helaas wel onder de badkamer en keuken dus ik zal nog wel even geduld moeten hebben
    Goed gedaan Andrea!!

  2. Hallo Andrea,
    Ik snap heel goed dat je blij bent met The Frame; ik ben een vriend van mij nog steeds zó dankbaar dat hij me deze televisietip gaf!
    Na verbouwing van de huiskamer stuurde ik een foto van de nieuwe situatie in de familieapp en mijn zus reageerde: “Mooi geworden. Waar is je tv gebleven?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *