De nieuwe trendkleuren voor 2019

Hoera! Hoezo hoera? Omdat ik erg gelukkig word van de nieuwe trendkleuren die in 2019 worden ingezet of voortgezet! Zeg maar vaarwel tegen de vijftig tinten grijs en hallo tegen warme aardse kleuren die we ook al in het najaar hebben gezien.

Bron: Unsplash

Kleur in je interieur.

Het mag allemaal wat uitbundiger worden in het nieuwe jaar.De minimalistische trend zien we natuurlijk nog steeds wel maar het mag weer, kleur in huis! En dan bedoel ik niet de zachte pastelkleuren zoals poeder roze en mintgroen maar de uitgesproken kerrie en roest kleuren. Denk daar kobaltblauw bij en je komt al aardig in de richting. Met de opkomst van deze kleuren veranderen de interieurs ook langzaam aan in meer eclectische uitgesproken en  eigenzinnige interieurs. Brons, mat goud of zwarte accessoires passen prima bij deze prachtige kleuren.

Bron: Unsplash


Warme bruin en beige tinten.

Wil je wel kleur maar iets minder uitbundig dan zijn de beige, nude en bruin tinten wellicht wat voor jou! Ik combinatie met ecru kleuren een perfecte basis voor een warm uitnodigend interieur. Heel mooi bij deze kleuren zijn de bamboe tafeltjes en stoelen. Maar ook mooie ruwe leren banken of fauteuils zijn een must bij de mooie warme kleuren van dit jaar. Hoe mooi ik deze trend vind! Je kunt het ook heel mooi combineren met de  bohemian trend die we het afgelopen jaar zagen. Een heel nieuw interieur is echt niet nodig. Dat kan ik mij en met mij vele natuurlijk niet permitteren. Maar een paar nieuwe kussens of een mooie kleur op de muur veranderd al heel veel! 

 

Spiced Honey van Flexa. 

 De mooie warme kleur van het jaar 2019 bij Flexa te weten spicedhoney sluit naadloos aan bij deze softere kleurenexplosie. Ik schreef al eerder een blogje over de warme kleur spiced honey. Heel mooi bij de kleur vind ik okergeel maar ook donker blauw. Match made in heaven! 

Volg je eigen trend. 

Wie mij al wat langer kent weet inmiddels dat ik eigenlijk niet snel mee ga ik trends. Ik vind iets gaaf of niet en volg hierin mijn eigen richting. Maar het moet gezegd zijn, deze trend wil ik met alle liefde volgen! Ik hoop zelfs dat we deze prachtige kleuren ook later in de zomer nog terug gaan zien. Mooie plaids en kussens om te combineren met bamboe en rotan materialen. Mooi.

Wat vinden jullie nou van deze kleuren? Gaan jullie er in mee of houd je lekker vast aan wat je hebt, het is natuurlijk maar net wat je mooi vindt en waar jij je prettig bij voelt! Als dit dan toch die vijftig tinten grijs zijn blijf dan vooral daarbij. Trends komen en gaan maar jouw interieur is er altijd en hoort fijn te voelen, niet perse trendy.

Liefs, Andrea

6 Reacties

  1. Nou ik ben wel altijd nieuwsgierig naar de trends, maar niet echt een volger. Spiced honey?? Nah, niet voor mij. Kan het mooi vinden bij een ander op de muur, maar zelf kreeg ik een beetje unheimlich gevoel erbij. Geen idee waarom, maar soms heb je dat. Ik zoek nog een mooi kleurtje voor de muur, maar of het uit een kleurrijk palet gaat komen??

    • Ik moest ook wennen aan spiced honey maar vond hem wel mooi toen ik hem gebruikte in onze hal. Al moet ik eerlijk bekennen dat kleur mij snel weer verveelt. Kan gerust na 2 maanden de boel weer oververven. Wat ik dan ook regelmatig doe 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *