De nieuwe plafondlamp Hue Being van Philips.

Bij ons in de slaapkamer is het een hele zoektocht naar geschikte verlichting. Omdat het lichtpunt niet boven het bed zit is een hanglamp niet zo mooi. We hebben wel hanglampen gehad hoor. Verschillende zelfs maar ik was nooit echt tevreden.

Instapmodel Hue testen in samenwerking met Coolblue.

Dus toen ik de Hue Being van Philips mocht testen via Coolblue twijfelde ik geen moment. Ik had al eens eerder nagedacht over de Hue verlichting maar vond het best een grote verandering ineens. Het is toch een heel systeem en om nou alles in een keer te vervangen vond ik wel een dingetje. Dus om met dit instapmodel aan de slag te kunnen zag ik wel zitten. Je hoeft niet gelijk je hele verlichting in huis aan te passen.

Aangenaam licht.

Ik ben erg blij ben met mijn plafondlamp Hue Being met afstandsbediening. Zo kan ik vanuit bed het licht harder of zachter zetten. Er zijn vier verschillende tinten licht. Van warm licht tot blauwwit licht. Ideaal om in de avond nog een boek te lezen maar ook om met het wit licht bijv. de slaapkamer te poetsen. Bij het kijken naar de tv wat wij soms heerlijk vinden vanuit bed dim je hem tot een warm licht. In de ochtend, vooral in het weekend is de Hue Being heel erg fijn om met een rustig warm licht de dag te beginnen. Een heel verschil met het harde licht wat van het peertje af kwam wat er de laatste maand hing. Je kunt het je vast voorstellen. Als Peter het licht aanmaakte op zaterdagochtend kroop ik weer heel diep terug onder de dekens.

Finishing Touch.

Nu ben ik nog op zoek naar leuke hanglampjes voor boven de nachtkastjes. Maar is vrees dat die aanschaf nu nog langer op zich laat wachten. Het is immers niet nodig meer! Wel vind ik van die simpele peertjes aan een snoer er leuk uitzien. Ik ga toch eens kijken of ik onze slaapkamer kan afmaken met mooie peertjes en wellicht vind ik die ook in de Hue serie!

Liefs, Andrea

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Coolblue 

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *