Vloerkleden van Benuta – twee keer anders.

De herfst is gearriveerd, de kachels gaan weer langzaamaan aan en de voeten worden weer koud op de vloeren in huis. Een betere tijd voor een nieuw vloerkleed aan te schaffen is er eigenlijk niet. In deze blog laat ik zien hoe je met twee verschillende vloerkleden twee verschillende sferen kunt creëren. Ik gebruikte hiervoor de prachtige vloerkleden van Benuta.

Natuurlijke look met het vloerkleed Jork.

Met het mooie Jute vloerkleed Jork van Benuta in de maat 200×300 cm maakte ik de eerste setting. Het mooie van dit vloerkleed vind ik de natuurlijke bijna rustieke uitstraling. Het jute vloerkleed heeft een mooie naturelle kleur en past daardoor gemakkelijk in verschillende interieurs. Daarnaast zijn vloerkleden gemaakt van jute biologisch afbreekbaar en daarmee een duurzame en milieubewuste keuze.

Door de ruimte aan te kleden met het jute vloerkleed en accessoires die aansluiten op de natuurlijke uitstraling ontstaat er een gezellige warme ruimte. Lekker veel kussens en wat kleur zorgt voor pit en gezelligheid.

 

Warme aaibare look met het vloerkleed Beads.

De tweede setting maakte ik met het mooie lichte wollen vloerkleed Beads ook weer in de maat 200×300 cm. Omdat wij honden hebben – zwarte langharige honden – gaat dit mooie vloerkleed straks naar onze slaapkamer. Maar ik wilde eerst graag laten zien hoe je echt de sfeer in huis veranderd door gebruik te maken van vloerkleden. Doordat dit vloerkleed een totaal andere meer zachte uitstraling heeft geeft het gelijk een totaal andere feel aan mijn woonkamer.

De keuzes voor de accessoires onderstreept het zachte aaibare van dit kleed en zo ontstaat een warme zachte sfeer. Heel mooi in combinatie met veel groene planten.

Je snapt dat wij de winter met warme voeten tegenmoet treden! Wil je nou ook zo’n prachtig kleed bij Benuta bestellen doe dat dan nu met 20% korting op je bestelling met de code ANDREAGROOT20. De code is geldig tot en met 23 oktober en inwisselbaar in de volgende landen FR, NL, UK, DE en op de benuta.eu website.

Liefs Andrea

Categories:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *