Ambassadeur Philips Hue lampen.

Na mijn eerste kennismaking met de plafondlamp van Philips Hue was ik al fan. Ik mocht een tijdje geleden van Coolblue het instapmodel proberen op onze slaapkamer en dat beviel heel goed. Ik schreef er een blogje over en de lamp hangt nog steeds. Heel tof vind ik het dan ook dat ik mijzelf de komende maanden ambassadeur van Philips Hue mag noemen! Vandaag mag ik de spiksplinternieuwe Philips Hue Bluetooth lampen aan jullie laten zien en leg ik uit hoe deze precies werken.

 

Hoe werken de smart lampen.

In deze blog wil ik jullie graag uitleggen hoe makkelijk de smart lampen via Bluetooth met de app werken. Ik vind het zelf echt geweldig dat ze via de Philips Hue app werken zonder tussenkomst van de losse Bridge. Want die moest je hiervoor los aanschaffen als je de lampen vanuit de App wilde bedienen. Best een aardige commitment als je de lampen uit wilt proberen. Ik heb de app heel simpel gedownload op mijn telefoon en de instructies opgevolgd. Binnen enkele minuten waren mijn twee smart lampen geregistreerd en werkend! Even met downloaden van de app opletten dat je de juiste app hebt. Er is ook een app die werkt met de bridge maar met deze Bluetooth lamp is de losse bridge dus niet nodig!

Nu ook in de woonkamer Philips Hue lampen.

Ik was al blij met mijn lamp op de slaapkamer met 4 verschillende kleuren maar dit is pas echt een feestje! Echt elke kleur is mogelijk. Van paars naar oranje of warm wit. Het is allemaal in te stellen op de gebruiksvriendelijke app (zelfs met thema’s!). Je snapt wel dat ik behoorlijk heb zitten spelen de afgelopen dagen 😊

Ik heb mijn twee Philips Hue lampen in de woonkamer gebruikt. Eentje boven de eethoek en eentje in de muziek/leeshoek. Boven de eettafel denk ik veel gebruik te maken van het heldere licht. Teun vindt het vaak gezellig om zijn huiswerk of tekeningen aan de eettafel te maken en dan is goede verlichting natuurlijk onmisbaar. Wanneer Teun klaar is met zijn huiswerk, kan ik lekker spelen met kleur. De lamp staat altijd aan in de avond omdat ik het gefilterde licht door de lampenkap mooi vind en met een kleurtje wordt het alleen maar mooier.

In de muziek/leeshoek staat onze staande lamp en deze is met de Philips Hue Bluethooth lamp echt een feest! Ik draai graag mijn oude vinyl platen en Prince is mijn favoriet. Hoe tof is het dan om de hoek paars te verlichten, de kleur van mijn favoriete artiest. Ook blader ik in de luie stoel vaak mijn Woonmagazines door en met een handeling in de app heb ik prettig leeslicht. In de avond brandt de lamp met een warme toon. Dat vind ik wel zo gezellig staan.

philipshue

Benieuwd wat er nog gaat komen!

Je snapt wel dat ik blij ben met mijn twee nieuwe Bluetooth lampen van Philips Hue die ik gekregen heb van Coolblue. De komende maanden neem ik jullie graag mee want ik mag nog een aantal producten van Philips Hue testen! Wat precies is voor mij ook nog een verrassing 😊 Tot de volgende keer dan?

Liefs Andrea

♦ Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Philips Hue x Coolblue ♦

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *