Philips Hue Filament Bulb

Vorige week mocht ik als Philips Hue Ambassadeur als een van de eersten de allernieuwste Filament Bulb lampen ontvangen van Coolblue! Het was voor mij een verassing wat er komen ging, maar al gelijk toen ik het pakketje zag wist ik waar ik ze ging hangen. Wel had ik daarvoor even de hulp nodig van manlief.

Wat ik zo mooi vind aan deze lampen is dat het filament zichtbaar is. Net een ouderwetse gloeilamp. Ze mogen dus zeker gezien worden. Er zaten ook snoeren in het pakketje waarmee ik de lampen mooi op kon hangen.

 

Nieuwste lampen van Philips Hue.

Deze nieuwste lampen van Philips Hue maken onderdeel uit van de Bluetooth serie die je zonder de bridge eenvoudig kunt bedienen via de App van Philips Hue. Ideaal dus als je wilt beginnen met Philips Hue zonder een al te grote investering. Daarnaast zijn deze lampen ook erg mooi toe te passen in huis. Een lampenkap is juist zonde bij deze mooie lampen.

De lamp geeft een warm wit licht en is traploos te dimmen via de app. Het vergde voor mij even wat aandacht om de lampen op te hangen omdat we niet zoveel stroompunten in huis hebben. Zeker niet in het plafond. Maar het is gelukt en nu hangen ze mooi in het zicht. Ik vind de combinatie met het zichtbare filament en het mooie strijkijzersnoer heel erg mooi. Dit is niet iets wat je hoeft weg te stoppen, zoals wel een beetje het geval is bij het andere model uit mijn vorige blogpost. Deze lamp mag gezien worden.

Boven de salontafel.

Ik heb ervoor gekozen om ze boven onze salontafels te hangen. Daar had ik nog geen verlichting en met de herfst/winter voor de deur toch wel erg fijn om hier ook een lichtbron te hebben. We houden ervan om in het weekend lekker tapas te eten voor de tv en nu zie ik ook daadwerkelijk wat ik eet!

Juist de combinatie van twee lampen, waarvan één wat hoger gehangen, vind ik tof staan! Een beetje speels en het past ook mooi in de eclectische stijl die nu zo populair is, en mij past als een jas.

Tot dusver ben ik ontzettend tevreden met de mooie Philips Hue filament lampen. Het gemak van alles bedienen in een app is echt superhandig. Daarnaast zijn de lampen esthetisch mooi om te zien. Mocht je meer willen weten over de lampen die ik heb, dan kun je het grote model hier en het kleine model hier bekijken op de website van Coolblue. Wat vinden jullie van de nieuwste Filament lampen? En zou je ze ook zo prominent ophangen? Let me know!

Liefs Andrea

♦ Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Philips Hue x Coolblue ♦

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *