Babykamer Make-Over met Flexa

Wat een feest was het om te horen dat ik oma zou worden! En toen mijn dochter Kim vroeg of ik haar wilde helpen met het creëren van de babykamer was ik natuurlijk vereerd. Hoe tof is het om mee te mogen helpen met het maken van de babykamer van mijn eerste kleinkind.

Samen met Kim maakte ik een plan de campagne. Kim wilde heel graag een stoere maar wel lieve babykamer want ze was zwanger van een meisje. Roze mocht! We zijn eerst gaan shoppen voor meubeltjes. Om het speels te houden koos Kim niet voor een compleet kamertje maar voor losse elementen. Het rotan ledikantje en het rotan kledingrekje waren snel gekozen. De commode en kledingkast kregen ieder een ander zacht kleurtje.

Regenboog!

Toen de meubeltjes waren uitgezocht konden we aan de slag met het uitkiezen van de kleuren verf. Kim wilde graag een regenboog over de hele muur! Wat een uitdaging want het mocht niet te netjes ogen. Een speelse vrolijke regenboog met dotjes is het geworden. Wat een werk was dat! Maar elk dotje is met liefde gezet. Waar het bedje kwam verfde ik een roze nisje, dat kon goed door de schuine muur die er aan die kant zat. Helaas paste er geen hemeltje maar in plaats daarvan maakte ik een mobiel van pompoenen voor boven het bedje.

We hebben de aankleding verder vrij rustig gehouden, wat mooie knuffels en accessoires waren genoeg om de kamer af te stylen.

Soof 

Inmiddels is Soof geboren! Alle clichés zijn waar, oma worden is echt heel bijzonder, de eerste week heb ik alleen maar gehuild haha! Het kamertje past bij haar en na de eerste weekjes bij mama en papa te hebben geslapen slaapt ze nu regelmatig op haar eigen kamertje.

 

Nieuwsgierig geworden naar het hele kamertje en de kleurtjes? Voor Flexa schreef ik een uitgebreid blog met veel foto’s. Lezen doe je hier!

Liefs Andrea

Meer blogs met verf inspiratie vind je hier!

Categories:

13 Reacties

  • Het is echt heel mooi geworden ik heb het met eigen ogen mogen bewonderen aangezien ik tante ben geworden van dit mooi en supersterk wonder genaamd soof en complimenten voor Andrea het is echt een apart kamertje geworden

 1. Is echt heel mooi kamertje geworden met al die aparte kleuren en meubeltjes soof kan trots zijn op zo’n creatieve en lieve oma maar zo een apart en mooi sterk kindje verdiend ook zo’n apart kamertje .

 2. Hoi Buuf,

  Super leuk kamertje.
  Schattig bedje, ook zo gemakkelijk uit te klimmen over een jaartje
  En de inhoud van het bedje, in een woord PRACHTIG❤️

  Lieve groet Thea.

 3. Prachte kamer!
  Welke kleur hebben jullie op de muur gedaan naast het vleugje rabarber? Achter de witte kast en op t plafond zeg maar! Ik heb wel gekeken op de Flexa site met de blog maar ook daar kan ik het niet vinden. Ik vind de combo prachtig!
  Bedankt alvast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *