Bloggersevent van Mica Decorations.

Afgelopen zaterdag was het dan zover, het bloggersevent van Mica stond voor de deur! Ik had er enorm veel zin in. Samen met 2 mede IG’ers Aysu en Angelina ging ik op weg naar Reeuwijk.

Warm ontvangst.

Eenmaal daar aangekomen met wat omwegen, waarom wordt er altijd aan de weg gewerkt waar ik overheen moet, werden we hartelijk ontvangen door het leuke team van Mica Decorations. Ook stonden Sandra van @finntage en Yvonne van @yvonne kwakkel ons op te wachten. Deze 2 dames deden een presentatie over instagrammen maar daarover later meer.

Hallo instagrammers!

Natuurlijk waren er veel meer genodigden en wat was het leuk om veel IG’ers nu eens in het echt te ontmoeten! Met sommige heb ik best al een poos super leuk contact en om iemand dan in het echt te zien is zo bijzonder! Ik heb heel wat handen geschud en heb zelfs staan knuffelen. Ik heb het al eerder gezegd maar blijf het herhalen, instagram is een super tof platform. De contacten zijn vriendelijk, echt en bijzonder.

Mica decorations

Maar terug naar het event. Bij binnenkomst was ik al onder de indruk. Wat een mooie showroom heeft Mica Decorations. Echt super stylish en elk hoekje in sfeer. We kregen een lekker drankje aangeboden en een kaartje met je naam en een plant omgehangen. Ik dronk (natuurlijk) een prosecco en op mijn kaartje stond de pannenkoekplant. Al snel werd duidelijk dat we in groepjes een aantal workshops gingen doen en ik was ingedeeld in het groepje pannenkoek 😊

Food fotografie.

We waren een groepje van 10 en wat leuk, sommige had ik al eens eerder ontmoet en een van mijn insta vriendinnen Tatjana @tatjanas_world_ zat ook in mijn groepje. Als eerste kregen we een workshop food fotografie gegeven door Caroline van Beek. Ook voor ons interieur freaks een leerzame workshop! Wat ik vooral interessant vond was de uitleg over het fotograferen vanuit verschillende perspectieven. De presentatie tafel van Caroline was erg mooi, ik had gelijk zin om mijn servies uit te breiden.

Planten Terrarium.

Daarna mochten we door voor een toffe workshop buiten namelijk het zelf maken van een planten terrarium. Laat die nou hoog op mijn wensenlijstje staan! In een half uur tijd moest het gebeuren en door de heldere uitleg van Karin @groenevingersdelft is dat goed gelukt. Ik koos voor groen en rode plantjes gecombineerd met een aantal mooie zwarte steentjes. De terrarium staat mooi te shinen hier in huis.

 

Adriadne at home DIY workshop.

Toen kregen we de workshop een binder maken voor je oplader bijv. van de telefoon. Deze werd gegeven door het team van @ariadneathome en deze meiden vertelde met passie over hun blad Ariadne at Home! Het blad staat bekend om zijn DIY projecten en is de laatste jaren ontzettend veranderd en meegegaan met het tijdsbeeld van nu. Ik overweeg een abonnement (ben ik al jarig?) De tafel stond vol met snoep waar we gretig van gegeten hebben 😉

Rondleiding Mica Decorations.

Toen volgde nog een rondleiding door het pand van maar liefst 8000 m². Ik heb mijn ogen uitgekeken! Wat een geweldige display van mooie artikelen hebben ze bij Mica Decorations. Ik heb zoveel moois gezien. Ik kon ze alleen van de plantenpotten mar laat ik je vertellen dat ze echt een enorm breed aanbod hebben van geweldig mooie artikelen. Ik zag een vloerkleed wat ik zo gaaf vond dat ik het bijna had meegenomen (nee dat mag niet nee dus ik heb het ook niet gedaan maar oooh de verleiding!) Ik heb er dus een nieuw favoriet merk bij.

Presentatie instagrammen.

Tenslotte kregen we nog een presentatie over instagrammen gegeven door Sandra @finntage en Yvonne @yvonnekwakkel . Deze twee dames vertelde met veel plezier over hun beleving van instagram en gaven ons een aantal tips mee. Zo vertelde Sandra onder andere dat het belangrijk is om contact te maken en houden met je volgers en Yvonne legde uit hoe je foto’s kunt bewerken. Allebei toppers die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt. Er werd dan ook hard geapplaudisseerd na afloop. Ik vond het super leuk om Sandra en Yvonne weer te ontmoeten!

Wat een top dag!

Na nog wat te hebben geklets gingen we richting uitgang. De leuke middag was hiermee ten einde, we kregen maar liefst 2 goodie Bags mee. Wat een topdag! Samen met Aysu en Angelina ging ik huiswaarts waar ik moe maar voldaan aankwam (met een omweg.. ik had ruzie met mijn tomtom) Bedankt Mica Decorations voor deze super leuke middag!!

Liefs Andrea

Categories:

12 Reacties

  1. Al die work shops lijken mij ook super leuk en wat een mooie spulletjes hebben ze bij Mica .. mijn oog zou zeker ook op het vloerkleed zijn gevallen hihihi.
    Je hebt een super gaaf planten terrarium gemaakt .. zag het bij een van je berichtjes .. top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *