Casa Naya voorstellen

Toeval bestaat niet. Echt niet. Een aantal weken geleden bracht ik bij Peter ter sprake dat ik eens graag met hem alleen een aantal dagen naar Ibiza zou willen. Niet voor het feestleven daar, al ben ik best in voor een leuke danceparty maar ook voor het eiland zelf. Ik had op internet gelezen dat het – naast de feestjes waar het toch om bekend staat – ook een prachtige natuur herbergt, geweldige wandelroutes heeft en unieke mooie stranden. De combinatie lijkt mij goud, overdag heerlijk wandelen, zonnen en fietsen en in de avond heerlijk uit eten en dansen.

 

Wat schets mijn verbazing, ik kreeg een ontzettend mooie uitgebreide mail van Evelien, eigenaresse van Casa Naya op Ibiza. Evelien is sinds 4 jaar woonachtig op Ibiza samen met haar man Michel en dochter Linde. Ze runnen met veel liefde Casa Naya een prachtig pittoresk hotel gelegen in het midden/noorden van het eiland boven op een berg. Ze vertelde mij hoe ze verzeilt zijn geraakt op het eiland, een geweldig verhaal. Hoe ze al jaren op het eiland logeerde bij Pep, eigenaar van Casa Naya. En hoe ze de sprong in het diepe waagden en er vol voor gingen om het hotel te gaan runnen en over te nemen van Pep. Wat een droom, wat een avontuur.

Sprong in het diepe!

Natuurlijk neem je zo’n beslissing niet even, Evelien had een leuke baan en werkte bij de KLM. Michel was eigenaar van het bedrijf ‘Vroeger en Toen’ waar een mix van brocante, vintage en interieur items werden verkocht. En toch waagde ze in 2017 de sprong! Ze emigreerden in juli voorgoed naar Ibiza en gingen het hotel Casa Naya runnen. De jaren 2018 en 2019 stonden in het teken van leren, overnemen en ontdekken. Dat waren de eerste twee jaren dat ze de complete verantwoordelijkheid hadden voor hun nieuwe bedrijf Casa Naya… Hun geluk kon niet op. En toen werd het 2020…

Het jaar begon goed met een mooie vakantie en veel boekingen voor het komend seizoen. En toen brak wereldwijd de pleuris uit. Ja ik noem het maar zoals het is, wat een ongelooflijk moeilijk jaar was 2020, ook voor Evelien en Michel. Boekingen werden gecanceld, Lock downs volgde en ondanks de goede moed werd het een moeilijk jaar.

Whoah! We’re going to Ibiza!

Het nieuwe jaar is inmiddels weer van start. Ondernemen zit in hun bloed dus gaan ze er dit jaar weer vol tegenaan. En dit bracht ze onder andere ook bij mij. Evelien zocht al een poosje naar een ‘influencer/blogger’ die hun mooie stulpje onder de aandacht zou kunnen brengen. Want laten we eerlijk zijn lieve mensen, elke aandacht voor ondernemers in deze branche is nu zeer welkom. Ik kreeg dus een hartverwarmende mooie mail waarin ze vroeg of wij iets voor elkaar zouden kunnen betekenen.

Ik heb volmondig ja gezegd, het feit dat ik met Peter over Ibiza heb gesproken in combinatie met de eerlijke mooie mail maakte mij gelijk enthousiast. Wij zijn uitgenodigd om zodra het mag en kan hun hotel op de berg in Ibiza te komen bezoeken. Wanneer is nog maar de vraag maar we gaan erheen. Ik ga daar een mooie reportage maken van Hotel Casa Naya, kennismaken met Evelien, Michel en hun dochter Linde en ook de omgeving verkennen. Uitrusten, dansen, eten, fietsen en zwemmen in de zee. Can’t wait!

Giveaway!!

Dat is niet alles, natuurlijk is dat niet alles. We gaan ook een te gekke Giveaway organiseren! Dus ook voor jullie lezers en volgers staat er iets moois in het verschiet! Hoe en wat wordt nog besproken maar Ibiza lonkt! Ik vraag jullie dan ook, ga deze mensen alvast volgen. Steek ze een hart onder de riem en volg hun avontuur wat nu even een zware periode meemaakt. Dat geeft moed, dat is gewoon hard nodig nu. Ik draai nooit ergens omheen dus nu ook niet. Wil jij straks ook afreizen naar Ibiza? Op dit adres verwelkomen ze je heel graag! En zoals gezegd, er volgt een Giveaway naar dit mooie plekje zodra het mag! Stay tuned!

Liefs Andrea

Website Casa Naya : Inicio – Casa Naya Ibiza

Instagram Casa Naya : @casanayaibiza

Facebook Casa Naya : Casa Naya Ibiza

29 Reacties

 1. Jeetje ik denk veel aan de ondernemers hier in nl maar hier had ik helemaal nog niet bij stil gestaan. Om de stap te durven nemen om te vertrekken en je droom waar te maken en dan dit.. Ik ga duimen dat je snel heen kan An. Voor jou maar natuurijk ook voor hun!! En ik ga ze volgen, kan ik lekker wegdromen

  • Hi Mindy,

   Dank je voor je mooie woorden en fijn om te lezen dat je ons volgt op Insta.
   Inderdaad lekker wegdromen en wie weet een keer tot op Ibiza ;-).

   Groetjes,
   Evelien

 2. Ah wat een mooie blog. En natuurlijk ga ik ze volgen en hopelijk ook nog eens bezoeken. Ibiza staat al erg lang op mijn wishlist. Daar zeg ik zelfs mijn vliegangst voor opzij.

  Ga vandaag ook een vriendin helpen met haar Yogastudio. Zo verdrietig om te zien dat alles wat ze heeft opgebouwd als een kaartenhuis in stort. Maar we doen wat we kunnen om ge helpen!

  • Mooie blog weer!
   Ziet er mooi uit Casa Naya, ben ze gaan volgen. Verdrietig als je de stap hebt gewaagd om je baan op te zeggen, te emigreren en een droomhotel over te nemen en alles komt tot stilstand.
   Zou graag weer een keer naar Ibiza gaan om te zonnen, relaxen en dansen natuurlijk!

  • Wat onwijs stoer van ze, om die stap sowieso al te wagen. Maar ook onwijs sneu dat ze nu zo hard geraakt worden. Ik ga ze volgen (op insta toch?) En je mag mij alvast in de hoed gooien voor de giveaway. Vorige keer kwam ik er mooi uit Ibiza trekt mij ook al langer, het schijnt er magisch te zijn.

  • Hi Fem,

   We hadden al even contact via DM. Nogmaals dank dat je ons volgt en wie weet, vliegangst toch een keer opzij, en hier lekker relaxen. We hopen er nog heel lang te zitten dus hopelijk een keer tot ziens!
   Groetjes,
   Evelien

 3. Ja het is een ramp… Dat we maar snel weer mogen reizen naar IBIZA❣️.. Verliefd op dit eiland waar we al jaren komen… Dit hotel kon ik nog niet dus ga zeker volgen! Ibiza heeft zoveel te bieden en dat op maar 2 uur vliegen! Mooi om het verhaal erachter te lezen en knap om die stap te nemen✌ (waar ik alleen maar van kan dromen!) ik hoop dat jullie snel weer mogen knallen op deze mooie plek ☀️! Liefs Daisy @deezzstyles

  • Wat goed van je deze blog Andrea! Lokaal probeer ik al zoveel als mogelijk te steunen…en aangezien Ibiza al langer op mn lijstje staat ga ik ze ook zeker volgen! Ik heb alleen maar durfen dromen van ergens iets moois beginnen op n mooie warme plek! Hopelijk kunnen ze snel weer knallen! XXX

  • Hi Daisy,

   Ja, het hakt er enorm in. We hopen het ook Daisy…snel weer naar ‘normaal’.
   Wat leuk om te lezen dat je al zoveel jaar op het eiland komt. Wie weet een keer tot ziens. Je weet ons te vinden 😉 !

   Lieve groeten,
   Evelien

 4. Wat super stoer zeg om überhaupt je leven om te gooien en te gaan emigreren. Wat een mooie stulpje hebben zij daar en echt in de natuur. Ik hoop dat ze de moed erin houden en dat ze hier alleen maar sterker uitkomen.

  • Het is een top plek!! Ik spreek uit eigen ervaring en ben al een aantal keer bij Evelien, Michel en Linde in hun prachtige casa geweest. Het voelt als thuis komen….. zo’n mooie locatie met zoveel liefde en aandacht ingericht en zulke lieve mensen….
   Ik zeg, niet twijfelen maar gaan zodra het weer kan en mag! Want naast deze toffe plek is Ibiza gewoon een prachtig eiland waar veel te zien en beleven valt!

  • Hi Yvette,

   Dank je voor je mooie en bemoedigende reactie Yvette!
   Ja, je zal het niet geloven, maar ik kan me ook nog steeds verbazen over het feit dat we het ‘gewoon’ gedaan hebben. Geen moment spijt…nu even pittig, maar we keep going on!
   Thanks en wellicht een keer tot ziens!

   Groetjes,
   Evelien

 5. Wat een mooi verhaal en zo zonde dat 2020 ook voor Evelien, Michel en Linde een rampjaar werd. Zoveel respect voor hen, dat ze de stap hebben genomen! Ibiza staat op mijn verlanglijstje en wie weet kan ik hen ooit bezoeken. Ik wens hen veel kracht en succes!

 6. Het is een top plek!! Ik spreek uit eigen ervaring en ben al een aantal keer bij Evelien, Michel en Linde in hun prachtige casa geweest. Het voelt als thuis komen….. zo’n mooie locatie met zoveel liefde en aandacht ingericht en zulke lieve mensen….
  Ik zeg, niet twijfelen maar gaan zodra het weer kan en mag! Want naast deze toffe plek is Ibiza gewoon een prachtig eiland waar veel te zien en beleven valt!

  • Ja, dat was het zeker Irene…..er kwam nog al wat bij kijken, kun je je zo voorstellen ;-).
   Maar zo blij dat we het gedaan hebben. Nu door die enorm zure appel heen bijten en dan hoop ik dat we straks weer kunnen knallen.
   Wellicht tot ziens hier op ons mooie plekje!

   Groetjes uit Ibiza,
   Evelien

 7. Hey Evelien,

  Ik zat te denken he, als je mij nou een leuk soort advertentie-achtig verhaaltje stuurt, inclusief foto’s en contactgegevens, dan zet ik het op de KLM Facebook pagina.
  Dat moet wel wat extra klandizie opleveren, want ipb-en doen ze graag natuurlijk!! ♡♡♡

  Kus Stefania

  • Hi Stefania,

   Lief dat je zo mee denkt!
   Toen ik bij KLM weg ging heb ik een post gedaan op Facebook KLM Blue Planet waar ik nog steeds veel reacties op krijg, heel leuk.
   En ik post zo nu en dan op KLM Crew Housing omdat ik geen toegang meer heb op Blue Planet kan (mag alleen als je nog steeds voor de KLM werkt, ook begrijpelijk).
   Als jij nog wat wilt posten, heel graag. Daar ben ik altijd blij mee.
   Als je mij jouw email wilt mailen, dan mail ik je terug met de info!
   info@casanaya.com.

   Dankje wel Stefania!

   Groetjes,
   Evelien

 8. Ook nu blijkt maar weer hoe mooi dit medium is! Mooi zo’n ondernemend gezin. Mocht Peter zich bedenken dan wil ik wel mee in je koffer ;).

 9. Beste Evelien,

  Ook ik help graag mee! Ik sluit mij volledig aan bij het bericht van collega en vriendin Stefania Schintu. Ook ik ben dus werkzaam voor KLM en Ibiza liefhebber! Als iedereen elkaar kan steunen doen we dat! Mijn ouders hebben een b&b in Amsterdam en ik begrijp de zorgen van het uitblijven van klanten!

  • Ha Eva, bedankt voor je support. Echt fijn! En wat leuk om te lezen dat je ook graag op Ibiza komt!
   Ja, voor je ouders ook zorgen, zal ook niet makkelijk zijn…

   Als je mij je emailadres wilt sturen, info@casanaya.com dan maak ik graag van je aanbod gebruik.
   Mail me dan ook de info van je B&B van je ouders….wie weet kan ik er weer mensen naar toesturen ;-).

   Groetjes uit Ibiza

 10. Oh heerlijk zeg, wat een lekker vooruitzicht. Zon, zee, rust en dat in een prachtig huis.
  Ik hou van mensen die zulke stappen durven te nemen. Voor ondernemers inderdaad een heftig jaar geweest. En we dachten we bikkelen een jaar en dan weer door maar t einde (zeker rondom reizen) is nog niet in zicht. Ik wens ze heel veel succes !!!! En jou een fijne vakantie

 11. Hi Keet,

  Absoluut waar….we hopen enorm dat het niet weer een heel jaar gaat duren.
  Dank voor je mooie woorden! En wie weet zien we je ook een keer op het eiland verschijnen.

  Groetjes uit Ibiza,
  Evelien

 12. Oh wat top om dit leuke adres te delen. Ik had al plannen om naar Ibiza te gaan, maar het is natuurlijk super als zo n adresje je op een presenteerblaadje wordt aangereikt.. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *