Van Morgen – Lente Collectie Lancering.

Op 15 maart jongsleden was ik uitgenodigd voor een kijkje achter de schermen bij het prachtige label Vanmorgen. We mochten mee komen kijken hoe de fotoshoot voor de nieuwste lentecollectie tot stand kwam. Daarnaast werd deze dag onthult welk dekbedovertrek influencer Jellina Detmar mee had ontworpen. Ik ging samen met Marieke erheen om deze ‘behind the scene’ dag te beleven.

Samen onderweg.

Onderweg haalden we Angelique nog even op waarna we aankwamen op de locatie. Het was even zoeken, verscholen in de middle of nowhere maar bij binnenkomst snapten we waarom deze locatie. Een prachtige verbouwde boerderijstal wat nu diende als stijlstudio was het toneel voor de nieuwste fotoshoot van de lentecollectie. We werden hartelijk ontvangen en ik ging gelijk foto’s maken van de prachtige setting waar verschillende nieuwe designs uit de lentecollectie werden gefotografeerd. Niet alleen de dekbedovertrekken zijn gemaakt van mooie kwaliteit, ook de handdoekenlijn is om verliefd op te worden.

 

Lezing en Yoga Nitra sessie.

Na een eerste kop thee werd door co-founder Schelto Witsen een korte lezing gegeven over Vanmorgen.com. De visie achter dit bedrijf is simpel maar doeltreffend. Beddengoed, handdoeken en badmatten van hoogwaardige kwaliteit bieden voor een eerlijke consumentenprijs. Daar hoef ik verder niks meer aan toe te voegen. Want dat willen we natuurlijk! Daarna konden we een hapje eten en kregen we een leuke Yoga Nitra sessie gegeven door Anouk van de Happy Sleeper. Wat een rustgevende en aangename stem om naar te luisteren! Ik werd dan ook helemaal zen van haar Yoga Nitra sessie.

Honey loves you.

Ik heb nog wat foto’s genomen, even geklets met Jellina en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Het was een leuke middag. De dekbedovertrekken vielen allemaal in de smaak maar persoonlijk vond ik die wat Jellina mee had ontworpen ‘honey loves you’ de mooiste, de warme aardse kleuren van dit set spraken me gelijk aan. De andere sets zoals de ‘Children Behave’ uit de ‘Stitches’-reeks, is ook echt prachtig. Net als de nieuwe sets met een hele zachte wafelweving zoals ‘Cindy Says Hi.’ Eigenlijk wil ik ze allemaal wel hebben, haha!

Mazzelkont.

Ik ben natuurlijk een mazzelkont en was al in het bezit van een heerlijk dekbedovertrek van Vanmorgen. De kwaliteit is echt van een hoog niveau, heerlijk zacht en geweven met percal katoen wat heel zacht aanvoelt en luchtdoorlatend is. En nu heb ik dan ook de ‘honey loves you’ dekbedovertrek in mijn bezit! Ik vind hem zo ontzettend gaaf. De kleuren passen zo goed bij mij. De nieuwe collectie van Vanmorgen is vandaag viral gegaan dus ik zou zeker even een kijkje nemen op hun site. Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie ook voor een uitgesproken kleur kiezen of toch liever voor de cleane witte look gaan? Laat het mij weten in een berichtje hieronder!

Liefs, Andrea

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *