Toen ik een bericht ontving of ik interesse had om samen te werken met Creative Lab Amsterdam hoefde ik niet lang na te denken. Ik houd van behang! Zeker van het mooie ‘feel good’ behang wat ze bij Creative Lab Amsterdam ontwerpen. De unieke prints met prachtige kleurstellingen zorgen bij mij gelijk voor een happy feeling! Een make-over van de hal met het behang van Creative Lab Amsterdam zag ik wel zitten!

Helaas hebben we nog steeds geen gladde muren (waar is die stukadoor nou?) maar onze hal heeft die gelukkig wel. Na een gezellig gesprek met Cathelijne van Creative Lab Amsterdam maakte ik de keuze voor een behang met een Chinees thema te weten ‘Chinese Riverside.’ Het behang sprak mij gelijk aan door het bladmotief, de zwaluwen en de prachtige pauwen die erin verwerkt zijn.

Het Customized behang wordt op maat geprint zodat je niet blijft zitten met een teveel aan behang. Kies je bijv. voor een behang wat niet repeterend is dan kun je in overleg ervoor kiezen om een print op te schuiven. Reuze handig, stel je wilt een babykamer behangen met het superleuke behang Binti Baby dan kun je de giraffe verschuiven zodat hij niet wegvalt achter een kast of bed. Natuurlijk is er ook keuze voor behang op rol.

Aan de slag!

Terug naar onze hal. Ik had een soort van sticker behang op de muur zitten en dat oogde toch een beetje plastic. Ook kon ik daar niet overheen behangen dus het moest eraf, dat ging gelukkig vrij makkelijk. Toen kwam de muur tevoorschijn en ik was even vergeten dat ik mijn creativiteit hier ook al eens op los had gelaten. Helaas pindakaas, ik moest eerst de muur verven. Het zou anders doorschijnen en dat zou eeuwig zonde zijn van dat mooie behang!

Eindelijk kon ik aan de slag met het behang! De banen waren verdeeld in 6 panels. Ik hoefde de volgorde maar aan te houden. Ik had een kant en klare pot met lijm voor vliesbehang gehaald en het fijne hiervan was dat het gelijk op de muur kon. Het behang is makkelijk aan te brengen, een beetje schuiven kan zelfs zodat de naden mooi aansluiten. Een fluitje van een cent!

Afstylen maar! 

Nadat het behangen klaar was kon ik gaan afstylen. Blijft voor een interieur freak als ik natuurlijk het leukste om te doen! Ik heb de hal aangekleed met een zelfgemaakte kapstok, het blijft een hal natuurlijk, en een bamboe bankje en spiegel. Dat past mooi bij het thema van het behang. Ik ben super blij met het eindresultaat! De hal sluit nu veel mooier aan op de rest van ons interieur.

 

Houd jij ook wel van een behangetje? Of wil je in deze tijd een echt leuk kaartje sturen per post, kijk dan zeker even op de website van Creative Lab Amsterdam! Ze hebben naast behang ook een leuk aanbod postkaartjes en zelfs geboortekaartjes!

Liefs Andrea

 

♦ Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Creative Lab Amsterdam ♦ 

Categories:

9 Reacties

  1. Zo mooi geworden(was het daarvoor ook hoor). Wat leuk dat je zomaar je “eigen” behang kan veranderen. Bij Binti is het ook mooi met die marokaanse jungle.

  2. 10 jaar geleden heb ik het behangwerk in ons huis laten doen omdat het me veel te veel gedoe leek. Zo te lezen is er in 10 jaar tijd veel veranderd. Het is een prachtige print en alles klopt mooi zo bij elkaar. XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *