Wat een te gekke week heb ik gehad! Na mijn gejank van het weekend ervoor ging dan toch de zon weer schijnen vorige week. Letterlijk en figuurlijk! Gelukkig maar want ik had een shoot. En een date met Glenn, in onze tuin. Dan ook nog een bezoekje aan Kim. En als mooie afsluiter van de week was het ook nog Moederdag! Mijn wekelijkse relaas #2. 

Begin van de week.

♦ Maandag ben ik kwijt. Ja sorry, wijze les geleerd. Ik kan beter elke dag even schrijven wat er gebeurd is die dag. Lekker begin weer Dre! Wat ik wel nog weet is dat ik mij geërgerd heb met boodschappen doen. Ik draag van die irritante glibberige handschoentjes (ja heus) was mijn handen stuk, sta om 7 uur in de ochtend (I must be crazy) in de winkel en dan komt er een meneer langs gesjeesd in een scootmobiel op anderhalve centimeter i.p.v. anderhalve meter en kotst – nee echt kotst me bijna in mijn gezicht!! Je weet wel zo’n bulderende hoest waar je bang van wordt. Gewoon recht vooruit, niet eens een hand voor zijn mond laat staan een elleboog. En bedankt hè! Voor jouw welzijn loop ik hier met wallen van het vroege opstaan met plakhandjes mijn schappen al te halen! Hufter.

♥ Dinsdag was een dag als alle andere, gepoetst, gekookt, geschreven en geslapen. Zou er een muziekje onder moeten zetten, heb ik vast een hit! Clean, Cook, Write, Repeat. Ooh wacht…

Het midden.

♥ Woensdag had ik dan eindelijk de shoot met Renske @capturedbyrenske. We hadden al eens eerder een datum geprikt maar ik hoef het niet meer te melden toch? Nou oké, doe het toch. Door die klote Corona ging dat niet door. Alweer iets niet.. Maar wacht, het was een goede week! Dus nu ging het wel door. Bepakt met een tas vol outfits togen we naar de stad, het was druk! Had ik niet zien aankomen maar de mensen dachten vast wat ik ook dacht, kan wel, stad is leeg. Niet dus.

Slalommend gingen we richting Blue birds in the Backyard – een ontzettend toffe winkel/restaurant in de binnenstad in een gigantisch mooi pand. Het sfeertje in de winkel is precies hoe ik wil dat mijn foto’s eruit komen te zien. Want daar had ik echt wel een uitgesproken mening over. Renske heeft echt prachtige foto’s gemaakt. Ik heb er een paar gezien en ik ben heel blij! Vooral de foto bovenaan deze blog vind ik waanzinnig, wat een mazzel dat de Wijnstraat in het mooie Dordrecht nagenoeg leeg was op het juiste moment terwijl het zogezegd best wel druk was.

♦ Donderdag tussendoor: Ik strompel al een week weer rond, de reuma zit weer gezellig in de knie. Geen zin en ook een beetje bang heb ik besloten zo lang mogelijk door te strompelen. Wil nu het liefst niet naar het ziekenhuis. Strompel dan maar lekker door, eigenwijs.

♥ Vrijdag kwam Glenn op tuinbezoek. Glenn is mijn neefje maar ik zeg altijd dat hij mijn bonuskind is. Kim en Glenn zijn met elkaar opgegroeid. Toen Kim nog een Kimmetje was ging ze in de weekenden vaak logeren bij Oma en tante Helen, de moeder van Glenn, mijn lieve zus. Toen Glenn in de puberteit kwam is hij bij mij komen wonen. Je kunt dus wel zeggen dat we heel close zijn. Ik hou dan ook van hem als hoe ik van mijn eigen kroost hou. Hij had bloemen bij zich en we hebben heerlijk gekletst! Weer een top dag 😉

En het weekend! 

♥ Zaterdag zat ik weer in de auto richting Limburg. Met een ledikantje op de achterbank! Dat had ik voor Kim opgehaald een poosje geleden en kon nu mee die kant op. Op gepaste afstand hebben we samen naar het kamertje gekeken en plannen gemaakt, ik mag namelijk helpen met het bedenken en stylen van het kamertje! En dat vindt deze Granny to be toch tof! Hoe en wat hou ik nog even voor me natuurlijk maar het wordt gaaf! In de avond thuis lekker gebarbieknots. In tegenstelling tot andere jaren gooi ik tegenwoordig een stuk vlees op de BBQ en maak daar een lekkere salade bij. Wel eens van Picanha gehoord? Man oh man, zoek ’t op! Ik ben trouwens de BBQ master hier in huis, ik hou van grote rauwe stukken vlees en zo.. (voor alle veggies onder ons, sorry! We eten ook elke week veggie hoor – zei ze enigszins beschamend)

♥ Zondag – Moederdag! Wat een fijne Moederdag heb ik gehad. Totaal verrast door Teun. Hij maakte een bordspel voor me en ik heb echt dubbel gelegen, de opdrachten waren soms nogal debiel en dat was precies zijn bedoeling. Laten we het erop houden dat ik Sit-ups heb gedaan, rondjes om de tafel heb gerend en chips heb gegeten, hahaha. In de avond bestelden we Sushi, niet gegeten maar gevreten, ik hou er zo van! Dat groene spul, wasabi vind ik altijd een uitdaging. Hoeveel kan ik in mijn mond proppen zonder half te stikken. Ik ben niet verder gekomen dan een mespuntje. Peter dacht even dat hij me moest reanimeren. Verder heb de hele dag geen klap uitgevoerd, liggen surfen op Pinterest was wel het meest vermoeiende van de dag. Love it!

Dat was het dan wel zo’n beetje in een notendop. Geen spannend leven verder hier maar wel een heerlijke week gehad! En daar doe ik het voor 😊

Toedels!

23 Reacties

 1. Mooie week inderdaad dat proppen met de sushi doe ik met pannenkoeken haha. Pinterest is geweldig en way to verslavend. Wat je knie betreft, ga gewoon, denk dat je in het ziekenhuis veiliger bent dan tijdens een rondje boodschappen… Fijne dag. Dikke kus

 2. De foto’s zijn prachtig Dré! Ik houd deze blogs denk ik overigens langer vol dan jouw YouTube filmpjes . Ik hoop dat ik je wekelijks kan bijbenen, want dit is natuurlijk wel weer standje turbo. Xx Linda

 3. Ik was denk maandag na het boodschappen doen, mezelf van top tot teen gaan schrubben na een encounter met zo’n figuur. Je krijgt accuut smetvrees van dit gedoe…. Maar ff serieus er zit een wijnstraat in Dort? Daar wil ik wonen. Alleen al voor de naam 😉
  Liefs, Reina

 4. Oehhh zo leuk weer hihi nou ja op die mongool na dan he , ik had vandeweek toen ik afstapte van de fiets bij de appie ook opeens zo’n brullende zeehond naast me…maar dat ik dacht wat dóe jij hier joh ! Blijf thuis met je blafbek !
  Lekker gelezen weer mup en de foto hierboven is kóning ! Xxx

 5. Heerlijk Andreetje, wat fijn om te lezen. Ik droomde een beetje weg alsof ik zelf vet heb geleefd deze week want hier nog steeds 1x in de week boodschappen voor mijn ouders en voor mij spannender is het hier niet. En toch verveel ik mij geen moment maar zou zo graag weer normaal willen leven zonder te denken van oeps straks krijg ik het en steek ik mijn ouders aan. Dus so far still social distance maar jouw heerlijke verhaaltjes maken veel goed.

  Toppertje ben jij,
  liefs van mij xxx

  • Ik begrijp je helemaal! Gewoon leven! Denk wel dat we allemaal meer waarderening voor de gewone dingen hebben gekregen, dat dan weer wel! X

 6. Goed bezig ! Jij hebt ondanks de Corona tijden een heerlijk drukke bedoening !
  En je leest lekker weg, daar hou ik natuurlijk ook van 🙂

 7. Wat een gave foto bovenaan!
  Bbq en vlees, een betere combi is er niet! We hebben laatst lam stack op de BBQ gehad, was heerlijk 🙂
  Zo te lezen was het een veel betere week en wat schrijf je leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *