Zo lief dat Andrea mij heeft gevraagd om een blogje te schrijven. Natuurlijk heb ik ja gezegd want wat is schrijven leuk. Mijn naam is Yvette en ik ben o.a. dol op interieur en wil daar dan ook graag over schrijven.

Je eigen stijl vinden.

Je thuis voelen in jouw eigen huis is zo belangrijk. Wat interieur betreft probeert de één zijn huis een thuis te maken door het volgen van trends, de ander probeert de ideeën die in zijn hoofd zitten tot werkelijkheid te laten komen. Ik hoor bij die laatste groep mensen. Heerlijk om met je eigen gedachten los te gaan op interieur. Voor mij pure ontspanning. Ik kijk zeker woonprogramma’s lees woonbladen maar de meeste ideeën zitten in mijn hoofd.

Het heeft een tijdje geduurd maar sinds ik alle muren donker heb geverfd heb ik mijn stijl te pakken. Ik probeer de sfeer van de jaren 20 en 30 in mijn huis tot uiting te laten komen. Door de aanschaf van mijn nieuwe bed en de fauteuil met franjes begint er toch echt vorm in te komen en met deze twee meubelstukken wil ik verder gaan om de sfeer die voor mij zo fijn voelt verder uit te breiden.

 

Dierbare spulletjes.

Zo heb ik nog een beauty van een kast in mijn gedachten dus daar probeer ik wat centjes voor opzij te leggen want met een klein budget is dat de enigste manier. Natuurlijk zijn er nog veel meer wensen en ideeën maar voor nu ben ik al heel blij met hoe mijn huisje geworden is. Dat er dan ook nog mooie dierbare spulletjes van mensen die zo dierbaar voor mij zijn in mijn huis mogen staan dat maakt dit huis echt een thuis.

 

 

Het oude parfumflesje bv waar ik als kind mee speelde is van mijn lieve oma geweest. In het dopje zit nog een oud papiertje. Misschien het eerste liefdesbriefje, geintje natuurlijk het is gewoon een oud propje papier om het kurkje op zijn plek te houden maar mijn gedachten vliegen altijd alle kanten op bij oude spullen dus ik hou het bij de eerste liefdesbrief die zij ooit van mijn opa heeft gekregen ;-).

 

 

 

Aan de wand heb ik een kleine gallerywall met daarin foto’s van Amsterdam uit de jaren 30. Niet een standaard print maar voor mij ook weer zo belangrijk want in Amsterdam heb ik heel wat voetstappen staan. Vaak bij mijn oma geweest en daar weer dierbare herinneringen aan.

 

Ik ben hier in huis nog lang niet klaar. Genoeg ideeën in mijn hoofd die nog uitgewerkt moeten worden, maar voor mij is dit huis zeker mijn thuis en dat is het belangrijkste.

Home is where the heart is.

Liefs, Yvette

 

Korte bio over Yvette:

Yvette is 51 jaar jong en woonachtig in Oldenzaal. Haar interieur stijl is een mix van Eclectisch & Moody met een vette knipoog naar de jaren 20 & 30. Je kunt Yvette vinden op Instagram onder het account @yvys_choice. Naast haar mooie interieur heeft Yvette ook een groot gevoel voor humor. Een vrouw naar mijn hart! 

26 Reacties

    • Dankjewel Fem. Dat is het leuke hè van Instagram. Er komen mooie interieuraccounts voorbij. Niet alles is mijn stijl maar toch kan ik het bijzonder mooi vinden en er van genieten om te zien

  1. Super mooi geworden lieve Andrea. Heel mooi vorm gegeven maar ja jij kan dat ook als de beste. Zo lief dat jij mij hebt gevraagd. Dikke .

    Ps. wat lekker hè dat jouw boom veilig is

  2. Leuk geschreven Yvette! Super je huisje. Inderdaad sinds de muren donker zijn is het helemaal jou huisje geworden. Ik volg je met plezier en je bent ook nog een lieverd! Marilu

  3. Wat een heerlijk blog om te lezen Yvette, je schrijft heel leuk en toegankelijk (mag je vaker doen :-)) en wat een prachtige foto’s toch van je interieur! I love it 🙂
    Veel liefs Paula @deveggiekoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *