Spiegels hebben vaak een functie in huis. Denk aan badkamer spiegels of aan hal spiegels. Maar wist je dat je met een spiegel ook ruimte kunt creëren in huis? En dat er tal van modellen zijn? Zelf was ik al een behoorlijke tijd op zoek naar een grote kuifspiegel. Een die ik op de grond zou kunnen plaatsen. Ik heb er een gevonden bij Usi Maison. En wat voor een! De spiegels van Usi Maison zijn echt prachtig. Ik geef een paar tips wat je kunt bereiken met het gebruik van een spiegel in je interieur. 

Hoe creëer je ruimte met een spiegel?

Spiegels in huis kunnen een wauw effect geven qua licht en ruimte. Door het gebruik van een spiegel in je donkere hoek in huis zorg je voor lichtreflectie. Gebruik dus eens een spiegel in plaats van een schilderij in die donkere hoek. Je zult verbaasd staan van het effect. Belangrijk voor het resultaat is vooraf te bepalen voor welke model spiegel je kiest. Je hebt spiegels in barok-stijl, strakke designspiegels maar ook industriële modellen met stalen frames. Erg hip momenteel zijn de grote ronde spiegels, veelal gebruikt in de hal. Zo ben ik zelf ben ik al jaren fan van mooie barok spiegels. De spiegels van Usi Maison zijn verkrijgbaar in heel modern tot klassiek barok. Voor elk interieur is er wel een mooie spiegel te vinden. 

 

Gebruik van spiegels in je interieur.

Wil je net zoals ik een spiegel integreren in je interieur, ook dat is goed mogelijk. Ik heb een prachtige barok kuifspiegel van Usi Maison ontvangen en heb deze op de grond geplaatst. Door het formaat van de spiegel is het echt een Eye catcher in huis. Een kleiner formaat kan ook erg mooi op een dressoir staan. En wat dacht je van een langwerpige spiegel boven je bank? Of een aantal kleinere spiegels bij elkaar? Spiegels kunnen zo echt deel uitmaken van je interieur. Neem eens een kijkje op de website van Usi Maison voor nog veel meer modellen. Naast prachtige spiegels heeft Usi Maison ook een ruim aanbod van Tiffany lampen, meubels en zelfs Bar Globe trolleys! Samengevat een hele mooie collectie, van spiegels tot meubels. 

Give Away Usi Maison Spiegel.

Hoe tof is het dat ik namens Usi Maison ook een spiegel mag weggeven? En niet zomaar een spiegel, je mag kiezen uit de onderstaande 3 modellen! Wil jij ook zo’n pracht exemplaar in je huis? Doe dan op Instagram mee met de toffe Give-Away van zo’n unieke magnifieke spiegel! En wie weet ben jij straks ook in het bezit van zo’n onwijs mooie eyecatcher van een spiegel. Kies uit een van deze drie prachtige exemplaren, te weten Rodin, Zadkine of Louvre en laat op Instagram onder de post weten welke spiegel jouw voorkeur heeft. Heel veel succes! 

 

Liefs Andrea

♦ Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Usi Maison ♦

22 Reacties

  1. Onwijs zeg hoe gaaf. Ik doe zeker mee. Jakkes nu viel net mijn mobiel uit mijn handen omdat ik ging duimen (lol). Maar zo gaaf echt wow wow wow.

  2. Oh echt, wat staat die mooi bij je! Wat een geweldige spiegel! ik ga een foto maken van waar deze met liefde zou komen! Mijn zusje heeft een kleine staan uit huis van mijn oma waar ik al mijn hele leven verliefd op ben, dus zou ik `em dan winnen na al die jaren komt ie midden in de kamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *