Give away time!

Het is alweer even geleden dat ik een eigen give-away had dus ik dacht dat 45.000 volgers op instagram wel weer een mooie gelegenheid zou zijn. Omdat ik het bloggen ook erg leuk vind en natuurlijk niets liever wil dan duizenden lezers, ja wie wil dat niet, heb ik besloten om jullie hierheen te lokken 😊 De give-away is internationaal dus of je nu uit Nederland, BelgiΓ« of Amerika komt, doe mee! Je kunt een wandhanger winnen van mijn hand.

Wat je kunt doen om kans te maken is het volgende:

1. Laat onder deze post een berichtje achter, dat je mee wilt doen!
2. Volg mij op instagram en tag daar onder de foto van de give-away 2 vrienden.
3. Dat was het eigenlijk wel 😊

Ik maak de winnaar bekend op maandag 15 oktober via instagram.
Je mag kiezen uit de volgende hangers.

Ik ben heel benieuwd welke mooie hanger ter waarde van €95,00 ik mag weg geven! Succes allemaal!

Liefs Andrea

Categories:

48 Reacties

    • Wat ontzettend lief Mindy! Er zijn natuurlijk heel veel bloggers dus ik waardeer het echt enorm als ik dan toch gelezen wordt! Dankje voor het meedoen πŸ™‚ Succes! Andrea X

  1. Wow these are beautiful one of these would look fabulous in my apartment lounge area! Congratulations on the 45k, love your home.

  2. Hi Andrea… congratulations for 45k… great going … hope you reach k n more… would love to have the wall hanging…it would enhance the beauty of my house too… Good luck

  3. Oh my goodness and they are both gorgeous! I may love the darker one just a tiny bit more! Congratualations on your followers! I would love to be considered for your drawing! I will go back and flag 2 other friends! Thank you!

  4. I would love to participate! I live in Sweden and love you instagram account and now that I know you have a blog I’m definitely reading this as well you have such a beautiful home and creative ideas!

  5. Hoi, hoi Andrea. Wat een gave giveaway en natuurlijk doe ik hier aan mee. Ik zou voor de witte gaan want die past het best bij mijn interieur. En op IG en net als hier volg ik je met plezier wanneer ik er tijd voor heb Groetjes Rietha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *