Een aantal weken geleden mocht ik de nieuwe herfst/winter collectie 2019 Rivièra Maison komen bekijken in het mooie Laren. Samen met Renske ging ik richting Laren en ik werd weer aangenaam verrast! Ik schreef al eens eerder een aantal blogs over Rivièra Maison. Sindsdien ben ik groot fan van dit merk wat echt voor iedere smaak wel iets moois heeft. 

Prachtige nieuwe meubels.

De nieuwe herfst/wintercollectie van Riviera Maison heeft weer een aantal knallers zoals de Pulitzer Sofa en de Midtown Side Table. Ik viel zelf gelijk voor deze twee meubels in de winkel! De Pulitzer Sofa is gemaakt van echt leer wat de sofa een zacht en soepel gevoel geeft. Door de vorm van de Sofa is hij stoer en robuust. I love it!

 

Gratis styling advies.

Wist je trouwens dat je bij Rivièra Maison een afspraak kunt maken met een van hun interior designers? En geheel vrijblijvend en gratis advies krijgt bij het inrichten van je woning, kamer of zelfs buitenruimte. Deze service onderstreept waar ze bij Rivièra Maison voor staan. High class meubels en service. 

Midtown Side Table.

De Midtown Side Table is nog zo’n ontzettend gaaf meubel! Ik zag hem al gelijk in mijn huis staan. Bij de gallery wall maar ook in mijn werkkamer staat dit meubel prachtig. Ik heb dan ook dit meubel gekozen en ik ben er heel blij mee! Voorlopig wil ik hem in de woonkamer hebben staan. De stoere uitstraling van deze Side table in combinatie met de vier open vakken maakt deze Side Table niet alleen super gaaf maar ook nog eens praktisch. Ik kan er verschillende kanten mee op qua styling.

Nieuwe accessoires.

Natuurlijk heeft Rivièra Maison nog veel meer mooie nieuwe meubels aan hun collectie toegevoegd. Kijk voor inspiratie eens op hun site. Je zult verbaasd staan. Naast de meubels zijn er ook ontzettend toffe accessoires bijgekomen. Ik heb zelf drie nieuwe accessoires in huis. Het prachtige warme plaid ‘Satin Sable Faux Fur’ is echt zo’n plaid wat je niet alleen voor de mooi neerlegt maar ook heerlijk onder kruipt op een zondagmiddag met een warme chocomelk. Het Plaid heeft een mooie glans en past perfect bij de trend kleuren die we dit najaar zien.

De kaarsenhouders ‘Bahia Lantern Square’ geven natuurlijk gelijk sfeer in huis. In het najaar gaan de kaarsen hier weer aan en hoe tof staan de kaarsen in deze kaarsenhouders dan! Ik verplaatst ze regelmatig door het huis. Soms staan ze bij de Side Table maar ook in de avond bij de tv vind ik ze geweldig staan. Ik denk dat ze ook mooi buiten op het terras zullen staan maar dat moet toch even wachten tot het weer voorjaar is.

En dan de laatste accessoires van de nieuwe collectie die ik in huis heb zijn de toffe manden ‘Rustic Rattan Diamond Weave Basket.’ Ik heb echt veel manden in huis, een beetje een tik van mij. Dus toen ik deze twee grote exemplaren gemaakt van rattan zag ging mijn hart sneller kloppen! Prachtig om een plant in te zetten maar ook erg mooi om wat plaids of kussens in te leggen. Je kunt combineren hoe je wilt!

Ik ben weer erg in mijn nopjes met de nieuwe items van Rivièra maison, dat zul je begrijpen. Hieronder nog een aantal mooie beelden van de nieuwe collectie. Wat vinden jullie ervan?

 

 

Liefs Andrea

Foto credits: Riviera Maison & Andrea de Groot

♦Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Riviera Maison♦

8 Reacties

  1. Leuke blog Andrea. Het is niet helemaal ‘mijn merk’, maar hoe jij het in jouw interieur gebruikt vind ik het wel heel mooi staan! Liefs Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *