Onze tuin make-over met de TEAK-lounge set van CASA 

We hadden het goed bedoeld, een stukje gras in de tuin te laten aanleggen toen we 11 jaar geleden hier kwamen wonen. Teun was nog een baby en we dachten dat hij dan lekker op het gras kon spelen. Leuk bedacht maar in de praktijk ging het niet zo… Teun speelde liever op het terras vooraan in de tuin en het grasveldje werd met de jaren een groter slagveld.

Van start.

Vorig jaar wilden we dit grote deel van de tuin al aanpakken maar we besloten er voor een jaar een pluktuin van te maken. Heel gezellig hoor, ik heb heel wat bosjes kunnen plukken. Maar ook dit was maar een tijdelijke oplossing. Dit jaar moest het anders, op de schop ermee! Of liever gezegd, de schop erin! Ik wilde niks ingewikkelds, gewoon een mooi terras met een lounge plek waar ik ook heerlijk van de zon zou kunnen genieten. Het grote zoeken kon beginnen, de tuin make-over was aan!

CASA.

Nu krijg ik van CASA altijd de nieuwsbrief in mijn mailbox en ja hoor, je raadt het al, ik zag een prachtige tuinset van Teakhout en kreeg deze niet meer uit mijn hoofd. Maar ik parkeerde de tuinset even in mijn gedachte. Eerst terrastegels uitzoeken! En dat was nog best een ding, om het Bohemien sfeertje vast te houden in de tuin wilde ik graag een aantal terrastegels met motief. Zomaar willekeurig tussen een overwegend effen terras motieftegels laten leggen voor een speels effect. Maar zou dit er wel uitzien? Ik twijfelde, bedacht me en besloot toch maar voor neutraal te gaan en zocht een grijze tegel uit. Totdat ik op Pinterest geïnspireerd werd en een groot terras zag met een behoorlijk bont motief. Dat gaat hem worden dacht ik. Maar manlief moest wel even overtuigd worden. Gelukkig weet hij inmiddels dat wanneer ik iets bedenk ik het niet snel loslaat. Dus de bonte terrastegel werd besteld.

De mooie TEAK lounge set.

En nu kon ik terug naar de prachtige set van CASA genaamd de TEAK lounge zetel, de TEAK lounge stoel en de TEAK lounge tafel. Een prachtige set gemaakt met natuurlijk teakhout. Ik heb eigenlijk niet meer verder gekeken naar andere sets want ik ken mezelf. Wanneer ik iets moois zie weet ik dat, vroeger zou ik misschien nog uitgebreid verder kijken maar ik weet inmiddels dat ik weer terugkom bij wat ik in eerste instantie het mooiste vind. De set werd besteld samen met het prachtige HISTORIC Tapijt, ook uit de CASA-collectie.

Eerst het terras.

Ik kon haast niet wachten dat tot de tuinmannen begonnen met de tuin uitgraven, zand storten en het terras leggen! In mijn hoofd zag ik het al helemaal voor mij. Gelukkig konden de tuinmannen vrij snel aan de slag. Op een woensdag begonnen de mannen en op zaterdag, uitgerekend de dag dat ik mijn eerste georganiseerde event had ging het terras erin. Bij thuiskomst was ik natuurlijk super benieuwd! Het was geweldig! Het terras lag er prachtig bij en ik wist gelijk dat ik de goede keuze had gemaakt. Nu kon het leukste gedeelte beginnen. Het inrichten!

Helemaal Happy.

De tuinmeubels van CASA zijn netjes op tijd geleverd. Natuurlijk heb ik ze uitvoerig bekeken en ben ook hier weer erg blij met mijn keuze. Wat een prachtige set. Ook had ik al helemaal voor ogen hoe het moest staan dus was het een kwestie van neerzetten. Ik heb serieus even staan springen van blijdschap. Het is nog mooier geworden dan ik bedacht had! Uireraard zorgde ik voor passende aankleding en ben ik ook erg blij met de boom die voorzien werd van lampionnen. De Coachella Bohemien sfeer is bereikt. Samengevat kun je het ook wel een Ibiza stijl noemen. De toch wel grote tuin make-over waarover ik al een aantal jaren droom is een feit. Het kleed heeft een plekje op het andere lounge hoekje gekregen. Daar komt hij veel beter tot zijn recht.

Klaar, tijd om te relaxen.

En nu mag de zomer losbarsten! Met verschillende gedeeltes in onze tuin zoals een eetgedeelte, barbecue gedeelte en nu dus ook een uitgebreid lounge gedeelte hopen we op een warme zwoele zomer. Met feestjes maar ook heerlijke ontspannen momenten in de tuin. Je kunt je wel indenken waar ik zit van de zomer!

Liefs, Andrea

♦ Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met CASA. ♦

Categories:

20 Reacties

  1. Oooh jaaaaa heur ! Zooo gaaf geworden ! De tegels zijn ook echt vét Dré !
    Kan me voorstellen dat je even hebt staan springen echt super geslaagd meis !
    Nu genieten geblazen !

    • Hoi Irene, ik heb de set pas een maand maar laat het wel gewoon buiten staan. De kussens ruim ik wel op als het regent. Hoop je vraag beantwoord te hebben! 🙂

  2. […] CASA is een van mijn favoriete winkels en ik had dan ook erg veel zin om de preview van de outdoor collection 2020 te gaan bezichtigen. Samen met Marieke ging ik op pad, gelukkig was het niet druk op de weg en waren we snel op plaats van bestemming. Het hoofdkantoor van CASA. Bij binnenkomst werden we enthousiast ontvangen door Donna, mijn contactpersoon bij CASA. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *