Mijn Relaas week #11

Om het vooral voor mezelf makkelijker te houden ga ik mijn weekblogs elke week zo schrijven zoals ik denk dat het lekker is. Wat ik daarmee bedoel is dat ik niet per se meer elke week elke dag toelicht en soms ook gewoon wel. Snap je het nog? Als voorbeeld deze week een aantal hoogtepunten uit mijn bestaan, mijn relaas week #11.

 • Wat lekker, ik at ongegeneerd een broodje kebab om 11 uur in de ochtend. Druipvet met knoflook aan m’n kin hangend genoot ik hier oprecht van. Want ja dat intermittent Fasting helpt goed maar soms moet je gewoon toegeven aan je cravings. Ik heb het bier maar laten staan, al had ik daar ook trek in.

 

 • Woensdag heb ik pijn geleden en daarvoor in de plaats kreeg ik een tattoo gemaakt door kunstenares – want dat ben je als je zo mooi kan tatoeëren – Galya Gisca. Op Instagram was het merendeel het roerend met mij eens, doen wat je zelf leuk vindt! En ik vind tattoos leuk, meer dan leuk. Het was wel heftig deze keer, mijn huid zette op en er kwam bloed aan te pas. Galya wreef soms enorm hard de overtollige inkt weg en noemde mij een beagle. Maar ik had het er allemaal voor over.

 • Twee vinyl platen gekocht, een van George Baker, ja en, ik hou daarvan. En een van Ennio Morricone, je weet wel die componist van die spaghettiwestern – once Upon a Time in the west. Hij ging dood deze week en manlief spotte bij toeval een album van hem. Reden voor aanschaf, doodgaan.

 

 • Ook nog twee jurken, een rokje en een riem gescoord. Bij de kringloopwinkel. Ik word daar zo gelukkig van. Schreef vorige week nog een blog over vintage kleren. Als ik ooit nog eens met manlief in het huwelijk stap, we willen naar Vegas, dan neem ik een van die jurkjes mee als trouwjurk! Hij is echt fantastisch! Bloemenkrans in de haren en ja zeggen. Lijkt me trouwens echt te leuk, trouwen in Vegas! Money mee om te gokken en te zuipen en dan trouwen met de man waar ik al 18 jaar knetter op ben.

 

 • Ik deed een oproep op Instagram. Alle vrouwen die net geen 25 meer zijn riep ik op een foto te delen met de hashtag #notoldjustolder Oh my God! Dat heb ik geweten! Nog lamme vingers van het doordelen van alle enthousiaste reacties! Ik heb besloten elke maand een powervrouw te gaan uitlichten via een blog en op Instagram. Het liefst zou ik ook een programma op TV maken maar John de Mol heeft nog niet gereageerd. I do not kid you, ik weet zeker dat dit zou aanslaan.

 

 • Vrijdag ging ik naar Limburg. Op bezoek bij dochter en kleindochter. Man mensen lief wat kan je overstromen van liefde. Ik mocht zelfs een uurtje babysitten! Kim moest naar het ziekenhuis voor de hechtingen. Te strak gezet, kind kan na een week nog niet normaal bewegen. Ze kwam terug in tranen, dat breekt je. Tot twee keer toe een mannelijke gynaecoloog die haar pijn doet in een week tijd. Waarschijnlijk scheer ik ze nu allemaal over een kam maar een man kan toch niet voelen wat een vrouw daaronder voelt? Hup vingers erin en roeren maar. Nou oké nu druk ik mij wel heel plastisch uit. Ze hoopt op wat meer herstel de komende week en ik hoop mee.

 

 • Vrijdag werd ook mijn liefste vriendinnetje gehackt op Instagram. Marieke had via mail een business voorstel ontvangen en op een link geklikt en ingelogd. Dat werd haar account fataal. Binnen een minuut was het werk van twee jaar gone. Weg, foetsie. Ik ben best een nuchtere kloot maar ik kan je vertellen dat ik hier echt ondersteboven van ben. Het ergste is nog dat Instagram dus helemaal nergens iets heeft waar je contact kunt opnemen met ze. Ze bieden je een platvorm, zakelijk, je kunt er winkels aan toevoegen en een hele business eromheen bouwen. Maar op het moment dat je gehackt wordt sta je er alleen voor. Ik vind dat echt waanzin. Het heeft mij de zin om te Instagrammen echt even ontnomen.

 • Ik verfde ook nog wat. Uiteraard met Flexa verf. Ik ben een van de 10 kleurvriendjes en ben daar gewoon trots op! Binnenkort op de Flexa site meer hierover.

 

Soof, Kim en Marieke, deze drie waren het meest in my mind deze week. En ik verwacht dat dit komende week ook zo zal zijn. Toedels.

17 Reacties

 1. Voor het eerst op je blog – lekkere read!
  Hoop dat het met je kind goed komt, en met met de gehakte dame,
  Groeten uit Duitsland!

 2. Jeetje zeg wat naar voor Kim oef wat een pijn. Pijn ook voor Marieke maar op een ander vlak. Arme meiden. Trouwen in Vegas ik zeg DOEN. Wil ik bruidsmeisje zijn ;-). Lekker geschreven weer lief, keep on rocking ♡♡.

 3. Ik voel die vingers ook!
  Arme Kim en Mariek ook , iedereen moet met zijn vingers van andermans spullen afblijven!
  Maar morgen mogowe wel met onze vingers kijken toch!?

 4. Het was een bewogen week zo te lezen, met hoogtepunten en dieptepunten. Met pijn en met een lach. Ik hoop dat het snel beter mag gaan met Kim en ik hoop dat we Marieke gauw weer zien. Mooie foto van jullie. X ps Ik deed op mijn feed ook nog mee met jouw ode aan de vrouw hashtag. Super mooie en lieve reacties.

 5. Oeii jaa, die hechtingen….brrrr…ik had ze ook na mn eerste bevalling!( en ook na mn tweede trouwens) Zeker pijnlijk, maar komt goed. Wij vrouwen zijn bikkels, hoor!!!
  Ik hoop zo voor Marieke dat het weer goed komt met haar account! Echt zo shit!!!
  Wens je verder een fijne nieuwe week, meis!

 6. Wat schrijf je heerlijk vanuit je hart! dat broodje kebab Ik voel mee met je dochter, Ik heb veel met mannelijke gynaecologen te maken gehad na mijn miskramen. Ik zei altijd; ze praten tegen mijn vagina ipv tegen mij. De eerste vrouwelijke gynaecoloog, die ik kreeg vroeg mij; hoe gaat het eigenlijk met jou? Ik kon alleen maar huilen:-)

 7. Lekker schrijf je toch! Knuffel voor Kim! And i love je tattoo!! En ik moet ook al hele weekend aan Marieke denken, wat toch shit, zó bizar veel werk en contacten, weg! Woest kan je ervan worden… laten we blijven hopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *