Nieuwe canvas print van Mineheart.

Nieuwe canvas van Mineheart voor onze gallerywall.

De gallerywall bij ons thuis wisselt niet zo vaak van prints/art omdat ik echt alleen kies voor iets waar ik totaal achter sta. Je mag gerust weten dat er wekelijks wel aanbiedingen komen maar ik hou van alle prints die er hangen en wissel maar moeilijk van print. Sommige gekregen, sommige gekocht en een paar foto’s die me dierbaar zijn. Hierdoor voelt het eigen en is het voor mij meer dan een set mooie prints aan de muur.

Mineheart print canvas. 

Een paar weken terugkreeg ik een bericht van Gabrielle van Mineheart. Of ik misschien iets moois voor thuis wilde uitzoeken. Ik kijk natuurlijk wel altijd even, want ik blijf het een eer vinden dat ik mooie werken aangeboden krijg. Mijn oog viel gelijk op “The White Sky-XIX” Canvas van Stefano Bonazzi. De surrealistische afbeelding sprak mij gelijk aan. Ik zag een mooie vrouw balanceren op het randje van de wereld. Zonder gezicht en dat maakte deze canvas voor mij extra spannend. Zou ze verdrietig zijn? Zou ze gelukkig zijn? Waarom stond ze daar? Ik vond haar prachtig en wilde haar dolgraag aan mijn collectie toevoegen.

On the wall.

En nu hangt ze daar tussen mijn andere prints mooi te wezen. Ik ben heel blij met haar en heb inmiddels besloten dat ze twijfelt om haar ware gezicht te tonen voor de buitenwereld. Ze balanceert heel erg tussen haar ware zelf te laten zien of toch het masker ophouden en hiermee voorkomen dat ze wellicht gekwetst kan worden. Hoe mooi is het als kunst je zo kan laten nadenken!

Mooie andere items van Mineheart.

Bij Mineheart hebben ze nog veel meer mooie canvas prints maar ook prachtig behang, meubels, lampen, kussens enz. Allemaal met een eigenzinnige twist. Eclectisch maar passend in elk interieur. Ik had het canvas binnen 3 dagen geleverd, supersnel dus! Zeker de moeite waard om eens te kijken op hun webshop. Zelf ben ik ook erg weg van hun lampen collectie “King Edison” kleine kroonluchters in een bulb lamp! Hoe tof zijn deze dan?! En de meubels met afbeelding, ook zo geweldig.

Je eigen gallerywall.

Wil jij ook een gallerywall thuis? Maak hem dan persoonlijk door er bijv. een paar foto’s aan toe te voegen die je dierbaar zijn. Wij hebben het geluk dat we twee trouwfoto’s van onze ouders/moeder in ons bezit hebben. In combinatie met mooie prints zoals het canvas van Mineheart maak je er echt iets speciaals van! Ik ben in ieder geval heel blij met de mijne! Wat vinden jullie ervan?

Liefs, Andrea

10 Comments

 • Sylvia mei 2, 2019 at 6:45 am

  Hij is idd prachtig! Ik hou ook van bijzondere afbeeldingen aan mn gallery-wall! Waar je naar blijft kijken en wegdromen. Die lamp is echt ook supertof!! Even op de web-site kijken..Thanks Andrea voor deze geweldige tip!!

  Reply
  • Andrea mei 2, 2019 at 7:37 am

   Mooi is ze he! Ik ben echt blij ermee 🙂 Die lamp is ook echt fantastisch! X

   Reply
 • Mindy_schroor mei 2, 2019 at 6:54 am

  Hij is super gaaf en past zo mooi tussen je andere bijzondere prints!

  Reply
  • Andrea mei 2, 2019 at 7:37 am

   Dankje Mindy! Ik ben blij met haar! Past er goed bij 🙂 X

   Reply
 • Carla mei 2, 2019 at 7:08 am

  Dat vind ik dus ook heel fijn !
  Ergens naar kijken en dat dan zomaar je eigen verhaal uit het niets komt lúf dat !
  Hij is geweldig Andrea ! Sprak mij ook meteen aan ! Dikke kus
  Carla

  Reply
  • Andrea mei 2, 2019 at 7:38 am

   Heerlijk een beetje wegdromen 🙂 Dankje Carla X

   Reply
 • Shirley mei 2, 2019 at 8:33 am

  Herkenbaar! Ik kan er ook in wegmijmeren ☺️ Maar ook praktisch…. hoe is deze foto gemaakt? Zal best een uitdaging geweest zijn. En die lampen zijn prachtig zeg Ik heb stoelen waarop ik m’n eigen kunstwerken heb laten verwerken, daar doet deze stijl me erg aan denken.

  Reply
  • Andrea mei 2, 2019 at 8:41 am

   Oh zo gaaf om kunst te verwerken in meubels!

   Reply
 • Moon mei 2, 2019 at 2:37 pm

  Prachtig .. echt een schilderij om bij weg te dromen, het lijkt op een boek wat ik aan het lezen ben, Het meisje op de rotsen!
  Ook de lamp en het kastje, super, ik houd er ook van!

  Reply
  • Andrea mei 4, 2019 at 2:39 pm

   Gaaf he! Wat toevallig dat je een boek aan het lezen bent over een meisje op rotsen! X

   Reply

Leave a Comment