IG-Lunch Spring Gathering

Bijna is het zover, onze eerste IG-event staat voor de deur. Wat een spannende tijd hebben mijn mede organisatoren en ik achter de rug. Maar we hebben het staan en zijn vol verwachting, kijken uit naar de dag zelf. We zijn strak uitverkocht maar natuurlijk hebben we bedacht om twee kaartjes achter te houden voor een Give-Away.

Maar eerst wil ik jullie voorstellen aan alle sponsors die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Zonder hun geen lunch met goodiebag. Zonder Skylerstore helemaal geen lunch! Want mede dankzij de inzet van Misia is het ons gelukt om twee fantastische plekken te weten Khotinsky en Tobe (binnen dezelfde locatie) te organiseren. De overige sponsors zijn zo gul geweest voor de goodiebag en loterij, we zijn er nog van onder de indruk! Ik som ze graag even op 😊

Misia van Skyler Store

Skyler store
Riviera maison
Byboo
Famflowersfarm
Flexa.nl
Yoshiko Home
Wolletjebol
Ocksa Cosmetics
Vanmorgen.com
Kokodama
Mica decorations
Tatjana’s World
By-bazz
Spruitje
Atelier Andrea
Grace Spiegel Paintings
Mister Kombucha
City Shapes

Bedankt Sponsors!

Wow wat een mooie lijst met sponsors! We zijn er trots op 😊 Wat ze bijdragen houden we nog even geheim. Niets zo leuk om thuis, of in de auto alvast de goodiebag te bekijken! Maar wij kunnen jullie beloven dat jullie met een goodiebag twv minstens €175 naar huis gaan. Daarnaast hebben we een loterij op het eind met grote prijzen!

Wat kun je doen om ook nog bij deze dag aanwezig te zijn? We verloten twee kaartjes aan twee personen. Er op het laatste nippertje toch bij zijn! Dat zou toch leuk zijn 🙂

• Volg alle organisatoren te weten @tatjanjas_world @whisperingbold @cookedbyrenske @huizeven en mij @andrea_groot
• Laat onder de post op Instagram een berichtje achter dat je meedoet.
• Zet onder deze blog ook een berichtje voor dubbele win kansen!
• Alleen meedoen als je ook daadwerkelijk aanwezig kunt zijn.

Dat is alles! Hoe simpel is dat 😊 Ook wil ik nog graag even benoemen dat we ontzettend blij zijn met de lezing die Theo-Bert Pot @theobert_pot komt geven. En de workshops een feestje gaan worden met Chantal van @sjantietop , Lucie van @luciebeck en Ellen van @looidesign. Wie gaan die laatste twee plekken winnen? We zijn heel benieuwd en wensen jullie allemaal veel succes!

Liefs, Andrea

32 Reacties

  1. Ik doe mee! Nu ik dit lees heb ik helemaal spijt dat ik geen kaartjes heb gekocht Dus ga ik voor de extra winkans

  2. Super tof! En bij mij om de hoek…nou ja, aan de overkant beter gezegd;) Ik waag graag een kansje..en mocht ik winnen, dan neem ik Anneke van @anneke_muybienblog mee, omdat zij mij eerst uitnodigde

  3. Jaaaa kan ik er misschien gezellig toch nog bij zijn (Bijna thuiswedstrijd vanuit Breda, TOP!)
    Neem ik gezellig Cora Broere mee vind ze vast ook heel leuk, weet ik zeker. En jeetje wat een lijst van sponsoren te gekkkk joh! Wat hebben jullie hard gewerkt toppers! Duim me de blaren nu…Succes md laatste loodjes (lootjes )voor 11 mei

  4. Wat gaaf dat jullie dit organiseren. En dat allemaal om ons ig-ers blij te maken. Ik zou graag bij deze dag aanwezig zijn, lijkt me zooo gaaf om jullie te ontmoeten en heerlijk workshops te volgen. En wie houd er niet van een bingootje op zn tijd. Ik roep alvast Kiiieeenn Liefs van Ourlifeatno5

  5. Ik hoop erbij te kunnen zijn, chapeau dat jullie dit zo hebben georganiseerd, dit wil ik echt niet missen ! Jij bent een grote leukerd en ik zou zo graag eens andere Instagrammers willen ontmoeten en in de buurt , helemaal top

    Liefs Patries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *