Zo mooi vond ik de houten jaloezieën die ik al een poosje voorbij zag komen van Veneta.com. Het leek mij erg mooi om onze woonkamer te voorzien van jaloezieën. We hebben een grote voorraam en inkijk is overdag geen probleem maar in de avond is het wel fijn om wat privacy te hebben als ik languit op de bank lig. Ik ging voor nieuwe Raamdecoratie van Veneta.com 

woonkamer overzicht

Afspraak aan huis. 

Wat ik erg fijn heb gevonden is dat je bij Veneta.com een afspraak kunt inplannen en er dan iemand bij je thuis komt! Raamdecoratie op maat in de breedste zin van het woord! Je hoeft in principe de deur dus niet uit. Ik had een afspraak met Veneta Adviseur Ruben. Ik kreeg goed advies van Ruben en hij had verschillende voorbeelden mee. Samen kwamen we op het volgende uit:

• Harmony – Houten jaloezie Deco met ladderband 63mm – Zwart met nerf

 

 

 

Ik koos voor de breedste jaloezie zodat in de zomer er nog voldoende licht naar binnen komt. Een ladderband maakt het voor mij af. Er is echter heel veel keuze, je kunt ook kiezen zonder ladderband of in een contrasterende kleur. Ruben heeft ook alles keurig ingemeten. Ook dat scheelt natuurlijk een hoop gedoe, inmeten moet natuurlijk wel heel nauwkeurig gebeuren. De bestelling werd geplaatst en nu moest ik even geduld hebben! De Raamdecoratie wordt in het buitenland geproduceerd zonder tussenkomst van derden. Dit zorgt voor betaalbare prijzen bij Veneta.com. Ik was heel benieuwd naar mijn houten jaloezieën.

jaloezieen

 

Ophangservice.

Het was zover! De jaloezieën waren klaar en Daniël van Veneta.com kwam ze netjes ophangen. Hier betaal je wel iets extra voor maar het scheel zo’n hoop gedoe! En de mensen die het komen ophangen zijn gewoon heel kundig. Ik zou er zelf een dag mee bezig zijn. Waarom zelf lopen klungelen? Ze hingen in een mum van tijd op en ik kon gelijk genieten van de mooie Raamdecoratie!

 

 

Ik ben zeer te spreken over het hele proces. Van advies tot inmeten en monteren. Het ging heel makkelijk en de jaloezieën zijn echt super mooi! Ik geniet ten volste van de jaloezieën van Veneta.com. Ben je nou ook nog op zoek naar mooie, betaalbare Raamdecoratie dan zou ik zeker even bij Veneta.com een kijkje nemen! Naast jaloezieën hebben ze ook gordijnen, shutters en vouwgordijnen!! De keuze is echt enorm, en de service echt uitstekend.

 

 

 

Wat vind jij van mijn nieuwe Raambekleding?

Liefs Andrea.

Categories:

5 Reacties

  1. Hoi Andrea, wat heb je het mooi ingericht en wat staat het prachtig. Goede keuze, eerdaags worden wij ook gebeld door Veneta. Heb een bericht achter gelaten voor een metingen ons nieuwe huis.
    Mooi dat we mee konden genieten, de informatie zoals je beschreef daar hebben andere mensen ook veel aan! Dank.

    Grt Jacqueline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *