Al jaren droom ik van een chaise-hoekbank. Wat gek dat ik twee jaar geleden dan niet koos voor zo’n model bank. Maar dat kwam eigenlijk doordat ik de juiste bank nog niet had gezien. En gingen we dus voor een stoere leren bank. Ook een beauty maar laatst zag ik de bank Scott van Made.com langskomen. En ik kreeg hem niet meer uit mijn hoofd. Inclusief de grasgroene kleur.

corner green couch

Best verkochte bank Made.com.

Het is een van de best verkochte banken bij Made.com en dat begrijp ik! Deze bank is een echte eyecatcher en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik wist meteen dat ik de grasgroene versie wilde maar ik vind bijvoorbeeld de Petrol of goudkleurige uitvoering ook echt heel gaaf! De velvet bekleding is natuurlijk helemaal van nu, deze trend zet ook in 2020 nog een poosje door. En terecht vind ik, banken, poefs en kussens krijgen zo iets aaibaars en knus.

De chaise staat nu gedeeltelijk voor het raam en ik had niet verwacht dat dit zo goed zou staan! In eerste instantie dacht ik dat de muur vreselijk zou vloeken met de bank maar ook dat vind ik helemaal niet! Wel krijgt de muur nog een ander kleurtje zodra ik tijd heb maar zoals je ziet staat de grasgroene bank van Made.com gewoon supertof, ook voor een gekleurde muur!

Grasgroen!

Door de kleur en ontwerp heeft de bank voor mij echt die vintage mid-century uitstraling. Hij zit bovendien heerlijk en is superzacht! Ook is hij mede door de chaise eraan een stuk groter en bied meer plaats om te zitten. Terwijl hij niet groter is dan mijn leren bank. Wel is het nog vechten wie er in de hoek mag zitten 😊 maar ik win uiteindelijk altijd wel!

green couch

livingroom with green couch

 

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst? En zou je ook durven kiezen voor zo’n uitgesproken kleur? Ik ben in ieder geval heel blij met de mooie bank van Made.com !! Ben je ook op zoek naar een nieuwe bank of ander meubel, ik zou zeker ook even een kijkje nemen bij Made.com 🙂

Liefs Andrea

Categories:

13 Reacties

 1. Jaaaaa hij is echt prachtig An! Het is dat het hier qua indeling niet past anders had ie er hier in t grijs gestaan. I love die bank. Dat groen is ook echt supergaaf, blijf ik ook een prachtkleur vinden

 2. Jjaaa Andreetje, super gaaf. Staat prachtig. Maar goed dat ik niet bij jullie woon want van mij had jij niet gewonnen. Reken maar dat ik in dat hoekje zou zitten en dan ook nog met Joep op schoot ;-). Haha grapje. Geniet van de mooie bank liefie.

  XX van mij Yvy

 3. Ik vind de bank echt prachtig, hou houdt hij zich met de kat? Ik heb een kat en een hond en durf het niet zo goed aan, mijn leren bank is ondertussen niet meer om aan te zien van alle kattenkrabbels 😉

  • Hoi! Ik ga heel eerlijk zijn, als de kat eraan gaat krabben dan trekt tie veren en stof eruit. Onze kat heeft de eerste dagen gedacht dat het een krabpaal is dus hier wel wat schade. Tis verder een heerlijke bank 😉

   • Hoi!

    Weet je toevallig of de bank nog ergens te koop is? Ik ben al zo lang op zoek naar precies zo’n bank, kan hem nergens anders vinden en de website doet niet meer :(.

 4. Leuk deze blog! Ik heb deze bank ook al een heel tijdje op het oog maar durf hem niet te bestellen omdat ik graag van tevoren wil weten hoe hij zit. We hebben nu ook bank online gekocht maar die zit niet zoals wezouden willen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *