Op bezoek bij Daphne en Fleure van Meester design store & Meesterlijk weekend.

Een aantal weken geleden kreeg ik een waanzinnig leuke uitnodiging in mijn mail. Ik was uitgenodigd om 2 april een geheel verzorgd meesterlijk weekend te beleven! Sandra van @finntage en Daphne & Fleure van Meesterlijk weekend & Meester design store hebben een x aantal influencers/instagrammers/bloggers uitgenodigd om samen te ervaren hoe zo’n meesterlijk weekend nou verloopt.

 

Meesterlijke weekenden en shoppen!

Ik was gelijk enthousiast en heb me dan ook gelijk aangemeld! Via hun site kwam ik erachter dat Daphne & Fleure naast het organiseren van te gekke weekenden ook een superleuk winkeltje hebben sinds 2016 met Design items voor in huis, kleding, accessoires, sieraden en bijzondere foodproducten: een echt cadeautje voor jezelf of een ander! Ook worden er regelmatig leuke workshops gehouden in hun winkel. Online bestellen kan natuurlijk ook.

Ik besloot persoonlijk kennis te maken met de meiden en sprak af om langs te gaan. Hartelijk werd ik ontvangen. We hebben heerlijk zitten kletsen en lachen en zo kwam ik erachter dat ze ook in Ouddorp een nieuwe winkel gaan openen! De countdown is begonnen en binnenkort openen de meiden daar hun 2e winkel. De merken die je terug gaat vinden in hun winkel zijn onder andere Zusss, Mijn Stijl, Ferm Living, House Doctor en Hk living.

Het was een gezellige ochtend, ik kan mij zo voorstellen dat een workshop of Meesterlijk weekend georganiseerd door Daphne & Fleure een feestje moet zijn! Ze zijn echt heel enthousiast en boordevol toffe ideeën. Ik ga zelf ondervinden op 2 april hoe zo’n Meesterlijk weekend nou in elkaar steekt en kijk daar echt naar uit! Twee dagen compleet verwend worden met een groep gelijkgestemde kan alleen maar leuk worden toch. Natuurlijk ga ik verslag doen hiervan, op Instagram en een blog. Leuk als je dan ook weer meeleest/kijkt!

Liefs Andrea

http://www.meesterlijkweekend.com/

 

Home

 

 

Update: in verband met het Corona virus zal het meesterlijk weekend op een andere data doorgang vinden.

Categories:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *