Review ELASTIderm Facial en Eye serum van Obagi Medical

Zoals jullie wellicht weten hou ik van gezichtsverzorging. Sinds mijn achttiende gebruik ik dagelijks minimaal een dagcrème gecombineerd met een oog crème. Dat momentje in de ochtend dat ik mijn gezicht – en inmiddels mijn hals ook – reinig en insmeer met een heerlijke verzorging is voor mij een fijn begin van de dag. Toen ik werd benaderd door Pure Obagi om hun serums voor gezicht, hals en ogen te testen hoefde ik ook niet lang na te denken.

Ik ben gek op serums al gebruik ik ze niet dagelijks bij mijn skincare routine. Mijn vorige serum was alweer een maand of twee op dus deze serums van Obagi kwamen op een goed tijdstip. Om een eerlijk review te kunnen geven heb ik ze eerst drie weken elke dag gebruikt in de ochtend en jawel zelfs in de avond. Daar laat ik nog wel eens wat verzorging liggen trouwens. In de avond. Dan wil ik meestal na het reinigen van mijn gezicht en tandenpoetsen het bed in. Maar van nieuwe producten word ik altijd enthousiast en wil ik ze ook echt testen.

Uit de lijn ELASTIderm, welke er is voor de rijpere huid, ontving ik dus de Facial en Eye serums. Deze serums hebben hun focus liggen op elastine om de huid te verstrakken. Klinkt goed! De Facial en Eye serums bevat dankzij een revolutionair Bi-Mineral Contour Complex, een formule van koper, zink en malonaat waardoor de elasticiteit en veerkracht van de dunne huid – ook die rondom de ogen -hersteld en de fijne lijntjes verminderen. Het bosbessenextract zorgt voor anti – oxidanten die de natuurlijke glans van de huid herstellen. Aan het oog serum is ook cafeïne toegevoegd voor het tegengaan van wallen.

 

Mijn ervaring

Oké dat was de informatieve kant maar hoe is het mij persoonlijk bevallen? Drie weken testen is natuurlijk nog niet optimaal en van zichtbare veranderingen bij rimpels bijv. kan ik dan ook niet spreken. Wat ik wel gelijk vond en ik nog steeds vind is dat het Obagi ELASTIderm® Facial Serum ontzettend lekker smeert, ruikt en rijkelijk aanvoelt. Ook heb ik het idee dat mijn huid er fris en strak uitziet en dat dit te wijten is aan het serum. Het serum is erg zuinig in gebruik, aan een drupje heb ik genoeg voor mijn hele gezicht al gebruik ik vaker twee drupjes, ik houd van het rijke overdadige gevoel. Ook meen ik wat meer stevigheid te voelen. Toch een strakkere huid. Geen onzin.

 

Het oogserum is heel fijn te gebruiken doordat het gebruik maakt van de rollerball-technologie. Je hoeft het serum dus niet aan te brengen met je vingers maar je rolt het serum onder je ogen. Al klop ik het oogserum toch nog even in met mijn vingers. Ik vind het Obagi ELASTIderm® Eye Complete Complex serum zoals het volmondig heet lekker verkoelend en verzachtend aanvoelen. Soms heb ik last van ‘dikke ogen’ in de ochtend. Met het gebruik van dit verfrissende serum lijkt dat ook sneller weg te trekken. Het voelt in ieder geval erg prettig.

Conclusie

Mijn conclusie is dat ik deze producten van Obagi als erg fijn ervaar. Ik heb echt het idee dat mijn huid er gezond en fris uit ziet, steviger. Wel hangt er een kostenplaatje aan deze producten. Ze zijn niet goedkoop maar wel zuinig in gebruik. Ik zou zeker een kijkje nemen op hun website, ze hebben een breed scala aan huidverzorging producten, ook voor huidproblemen. Ik ben in ieder geval fan geworden.

Liefs Andrea

 

Review ELASTIderm Facial en Eye serum van Obagi Medical

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *