Een kijkje bij de huisshow van Byboo.

Al een poosje ben ik fan van het oer-Hollandse merk Byboo. Ik was dan ook in mijn nopjes dat ik een exclusief kijkje mocht nemen tijdens hun 2 dagen durende huisshow in Barneveld. Ik koos om de maandagochtend/middag te gaan.

Op naar Byboo.

Via mail had ik al even contact gehad met Julius van Byboo. Daar aangekomen werd ik ontvangen door een aardige medewerkster en kon mijn rondje door de prachtige showroom beginnen. Maar eerst even een gesprek met Julius. Ik was hier namelijk met nog een doel. De goodiebag voor onze IG Lunch! Het was een fijn gesprek. Maar hierover later meer.

De trend, bamboe wandkleden.

Met mijn camera in de aanslag liep ik de prachtige showroom rond. Deze is pas helemaal verbouwd en is ingedeeld in mooie stijlkamers. Van Retro tot bohemain en weer naar Industrieel. Wat ik voorheen kenmerkend vond voor het merk Byboo is de vaak industriële look van de meubels in hun assortiment. De stalen kasten, de industriële onderstellen van stoelen maar ze zijn veel meer dan dat! De collectie die ik zag had kleur, verschillend gebruik van stoffen en prints en bamboe. De wandkleden van bamboe waren echte eyecatchers en ik denk dat ik hier een nieuwe trend gespot heb. Ook het geweldige kamerscherm van bamboe met een gedurfde rijke bloemenprint viel gelijk op!

Vloerkleden.

Wat ik ook erg mooi vond waren de vloerkleden. Nog steeds zijn de lookalike berbers favoriet maar ook de sleetse vloerkleden waren prachtig. Een trend die we dus komend seizoen ook blijven zien. Ik zelf was al verliefd op de mooie bijzettafels Jafar. Gemaakt van gebeitst mangohout met rijke decoratie van messing. De combinatie met zo’n sleets vloerkleed zie ik wel voor me.

IG Lunch sponsor.

Nadat ik een aantal rondjes had gemaakt ging ik nog even in gesprek met Julius. Ik kan jullie verklappen dat Byboo ook vertegenwoordigd is op de IG Lunch en wel in de goodiebag als bij de loterij! En om jullie alvast in de stemming te brengen onderstaande lounge chair ‘Operator’ wordt verloot namens Byboo. Hoe tof is dat? De kleur mag je zelf uitkiezen.

Goed verzorgde huisshow.

Ik had een leuke ochtend/middag. De dag was goed verzorgd, het eten zag er verrukkelijk uit maar ja, ik ben nog steeds op dieet dus ik heb niks genomen. Thuis had ik spijt, haha! Ik heb kennis mogen maken met een inspirerend merk dat zich niet laat vangen in een term zoals industrieel want Byboo is veel meer dan dat!

Liefs Andrea

3 Reacties

  1. Wat een mooie dingen!! En wat goed dat ze sponsoren voor de lunch! Weet je al wanneer er een kaartje besteld kan worden
    Dikke kus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *