Nieuwe bijzettafels en vintage vloerkleed van By-Boo.

Een poosje geleden was ik bij de heropening van de showroom van By-Boo op uitnodiging van Julius. Ik schreef daar al een blogje over. Een prachtige showroom met mooie stoere meubels en accessoires waar ik van ging watertanden. We spraken af dat By-Boo een leuk item gaat leveren aan de goodiebags voor de IG-Lunch en ik mag op de dag zelf een mooie stoel (kleur na keuze) van By-Boo verloten. Hoe tof is dat! 

Jafar bijzettafeltjes en het vloerkleed ‘Blush.’

Natuurlijk zag ik ook weer prachtige items staan voor bij mij thuis. Daar ontkom je niet aan in de showroom van By-Boo. Ik was al eens bij loods5 blijven hangen bij de bijzettafels Jafar van ByBoo en heb er toen een foto van gemaakt, voor mezelf zodat ik ze thuis kon opzoeken. Dus toen ik ze weer zag staan heb ik ze weer gefotografeerd, om te kijken of ik ze in een andere omgeving ook nog mooi vond. En ik vond ze nog steeds supertof. Ook het vloerkleed waar ze opstonden viel me gelijk op. Het was een vintage kleed genaamd ‘blush’ met rood als hoofdkleur. Ik weet het, rood is wel heel uitgesproken maar ik houd wel van kleur in huis zoals de meesten wel weten. Al moet ik toegeven dat rood voor mij ook wel een uitdaging is. Maar het kleed was zo mooi! Ik was verkocht, dat begrijp je vast wel 🙂

Totaal nieuwe look!

Wat tof dat ik dan nu beide items in huis heb. Het vintage kleed was eigenlijk bedoelt voor op de slaapkamer, daar ga ik best met kleur los. Maar het vloerkleed wat in de woonkamer lag bleek met twee harige zwarte honden die in elke sloot springen toch niet zo’n goede keuze. Dus ik heb het omgewisseld. De honden komen niet boven en het vloerkleed staat daar ook prachtig. Het vintage vloerkleed ‘Blush’ ligt nu dus toch beneden en ik moest even wennen eerlijk gezegd. Het is natuurlijk weer heel anders dan het meer neutrale kleed wat er lag. Maar dat duurde niet lang hoor, het is gelijk een totaal andere vibe in de kamer. De vintage look van het kleed geven mij weer nieuwe inspiratie. Ik heb zin om te kringlopen, mooie items erbij te zoeken en de kleur rood verder door te voeren in de woonkamer. De salon/bijzettafeltjes Jafar maken het plaatje af. Ook vind ik koper, goud en donkerbruin er erg mooi bij ‘kleuren.’ Ik heb de tafeltjes dan ook gestyled met een aantal items in deze kleuren.

Blij ei.

Je snapt vast wel dat ik een blij ei ben. Een fijne nieuwe look voor het voorjaar. De tafeltjes heb ik per twee neergezet en het kleinste tafeltje als plantentafeltje gebruikt. Drie bij elkaar vond ik persoonlijk teveel. Wat vinden jullie van de nieuwe look? Zou jij ook voor zo’n uitgesproken kleur durven kiezen? Ik zeg, doen! By-Boo is te vinden in veel interieur winkels, onder andere bij de Hartog Wonen in Sliedrecht. Neem eens een kijkje en laat je verrassen!

Liefs Andrea

♦ Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met By-Boo ♦

9 Reacties

  1. Zo tof hoe nieuwe items weer tot nieuwe creatieve ideeën leiden. Ik heb zelf ook een uitgesproken vloerkleed maar ik houd daarvan! Dus mooi Andrea. Lfs Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *