Blog ‘Oudere meisjes’ deel 18

Al 18 weken stel ik ze aan jullie voor met veel trots! De iets oudere meisjes die allemaal volop in het leven staan. Die allemaal hun eigen verhaal hebben en ook echt stuk voor stuk sterke vrouwen zijn. Ik ben echt ontzettend trots op deze rubriek en ik hoop dat ik nog veel mooie vrouwen mag uitlichten, vandaag aan het woord is Andrea. Ik heb Andrea leren kennen via haar prachtige werk. Een heel inspirerende vrouw! Lees je weer mee?

Stel jezelf voor, wie ben je en wat doe je

Hoi, mijn naam is  Andrea, ik ben getrouwd en woon samen met mijn man Anton en onze jongste zoon David. Wij hebben drie kinderen waarvan de oudsten volwassen zijn en samenwonen met hun partner. Denise (30) met Joris en dochtertje Olivia en Robin (29) met Manon. Zij verwachten als alles goed gaat in februari een kindje. Ik ben dus oma en dat is geweldig! Ik schilder, zowel in opdracht als vrij. En die schilderijen zijn te bezichtigen bij ons thuis. Daar heb ik een bescheiden expositieruimte.

Het werken aan een Custom Made schilderij vind ik geweldig om te doen. Samen met de opdrachtgever(s) van ontwerp naar eindproduct werken. Verder laat ik van mijn schilderijen Art Prints maken. De Art Print collectie is heel divers, maar allemaal van mijn hand. Van abstract tot realistisch en alles wat er tussen zit. Ze worden afgedrukt op Fine Art papier. De Art Prints zijn te verkrijgen via mijn webshop. En mijn ontwerpen worden ook aangeboden bij @wandenwoondeco. Ik ben er dag en nacht mee bezig maar ik kan gelukkig wel mijn eigen tijd indelen. Zo, dit is even heel kort opgeschreven wie ik ben en wat ik doe.

Waar ben jij het meest trots op bij jezelf

Als een blije klant, als reactie, een foto stuurt van het aangeschafte schilderij of Art Print of een compliment maakt, dan ben ik daar supertrots op. Want in mijn hart ben ik heel blij als een ander enthousiast daarover is. Daarom schilder ik met veel plezier en sta ik iedere Art Print met genoegen in te pakken. Ik hoop en geloof dat een ander dat voelt en ja, dat mijn schilderijen en Art prints nu in zoveel verschillende huizen hangen daar ben ik héél trots op. Goeie vraag; ik kon even los gaan. Verder ben ik erg blij met mijn vriendinnen. Maar het meest trots ben ik uiteraard op ons gezin.

Wat vind je het leukste aan ouder worden?

Het allerleukste vind ik dat ik onze kinderen en kleinkinderen zie opgroeien. Ik wil nog heel veel zien en doen en ik zie ouder worden niet als een belemmering. Natuurlijk moet je wel aan je conditie blijven werken. Dus sport ik 2x in de week, wandel zoveel mogelijk (ook goed voor de geest) en probeer ik bij tijd en wijle hard te lopen. Ik ben blij dat ik ouder word, zo is het bedoeld desondanks is het niet vanzelfsprekend.

Wat zou je willen meegeven aan andere (jongere) vrouwen

Dat ze zich niet oud moeten voelen op hun dertigste. Of veertigste of vijftigste. Het zit allemaal in je hoofd hoe oud je je voelt. En natuurlijk heb je minder last van onzekerheid als je ouder wordt. Dat is mooi meegenomen. Denk niet ‘zo ben ik nu eenmaal’, dan sta je stil, doe vooral.

Wat vind je minder leuk aan het ouder worden.

Ik ben al jong mijn vader verloren (ik was 22, mijn vader 55), dus ik weet dat het zomaar voorbij kan zijn. Ik hoop dat ik hier nog veertig jaar gezond mag rondlopen. Als je ‘wat ouder wordt zoals ik’ ahum, zie je meer ellende om je heen, en ik hoop dat mijn gezin daarvan bespaart blijft.

Welk gezegde of quote is jou op je lijf geschreven

Dat heb ik niet, soms lees ik wel eens iets moois, maar krijg er meestal de kriebels van. Al die verpakte boodschappen. Ik heb er trouwens wel een op de verpakking van m’n Art Prints staan haha. “The earth without art is just eh”

Wat zijn je passies en of hobby’s

Mijn passie is uiteraard schilderen, creëren, allerlei beelden in m’n hoofd ontrafelen en op het doek zetten. Mode, films, interieur. Ik kan het kwijt in mijn schilderijen, gelukkig.

Wat weet je nu wat je nog niet wist toen je jonger was

       Ik wist toen ik jong was dat ik kon wat ik nu doe. Alleen wist ik toen niet hoe ik dat aan moest pakken. Tot de tijd er rijp voor was en ik het gewoon ging doen. Nou ja gewoon, het duurde even hoor, maar nu heb ik een heel mooi product. En ik word hierbij ondersteund door een jongere vrouw nl onze dochter Denise. Die samenwerking is heel fijn, het geeft niet alleen een andere dimensie aan een moeder dochter relatie, ik vind het sowieso fijn om met (jonge) mensen te werken.

Wat zou je anders doen in het leven? Zou je wel iets anders doen?

Ik heb nergens spijt van en zou alles zo overdoen. Ik kreeg heel jong kinderen en vond dat juist heel fijn. En daarom ben ik nu al jong oma, en daar geniet ik (wij) met volle teugen van. Ik heb gelukkig nergens spijt van. Daar kan je ook niks mee, het loopt zoals het loopt. Nog een quote haha

Hoe oud ben je

Net zo oud als Willem Alexander, Saskia Noort, Nicole Kidman, Mark Rutte dus 53 😉

Waar kunnen mensen je vinden op Social media

Op IG @atelierandrea en atelierandrea.nl

Heb je zelf nog een toevoeging? Deel het met mij!

Ik vind het wel leuk om hier allemaal over na te denken. En ik vind het leuk dat ik jou heb leren kennen via Instagram een fijn social media kanaal en heb daar heb ik al veel aan te danken. Het is positief, vrolijk, inspirerend en ik heb er leuke samenwerkingen en contacten aan over gehouden.

Bedankt Andrea voor je bijdrage aan het blog ‘Oudere meisjes!’ YOU ROCK! 

#NOTOLDJUSTOLDER

Meer blogs lezen over ‘oudere meisjes? Je leest ze Hier!

7 Reacties

  1. Leuk stukje Andrea en fijn om te lezen! Herkenbaar…deze oma heeft dezelfde passie! En wat leuk om met je dochter te werken.
    Hopelijk kun je nog lang met deze blog doorgaan Andrea…jou vragen zet je aan het denken ( dus als je nog iemand zoekt..ik heb de antwoorden hier al klaar liggen ;-))
    Liefs Sylvia X

  2. Mooie blog om te lezen. Ouder worden ja zo hoort het te zijn en het is zeker niet vanzelfsprekend. Maar wat is oud hé, in mijn hoofd blijf ik nog steeds 25 ;-). Lijf mmmm oké toch ouder hoor. Maar wat fijn dat jij jouw hobby kan uitvoeren en daar jouw werk van hebt gemaakt.

    You rock X

    • Fijn om langs deze weg wat meer over jou te lezen. En je mag dan niet van de quotes zijn, die jij op de verpakking van je art prints hebt staan vind ik echt geweldig en je werk ook. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *