Mijn eigen werkruimte in huis.

Eindelijk is het dan zover, ik heb mijn eigen plekje in huis. Mijn eigen plekje waar ik kan bloggen, foto’s bewerken, content maken, waar ik aan mijn boek kan schrijven en ja ook die vervelende administratie kan bijwerken. Al een poos was dit echt een wens van mij. Een plek waar ik de deur kan dichttrekken en kan zeggen ‘ík ben aan het werk.’ Wat ben ik blij met deze kleine maar fijne en helemaal van mij plek!

Van hobby naar werk.

Sinds ik wekelijks blog en content maak is mijn hobby veel meer mijn werk gaan worden. Dat is natuurlijk een bevoorrechte positie die is ontstaan alleen deed ik alles vanuit de woonkamer aan de eettafel. En dan loopt op een gegeven moment echt alles door elkaar. Even gaan zitten om iets op te zoeken, een blog schrijven of die ene foto nog even snel bewerken. Tussendoor bezig zijn met het huishouden, zorgen dat het eten op tafel komt en soms letterlijk tussen de opgevouwen was zitten te bloggen.

Dat kon beter dacht ik. Ik ben gaan zoeken naar een geschikt bureautje/werktafel voor op onze logeer/rommel kamer. Deze kamer was eerst Teun zijn slaapkamer maar sinds Teun verhuist is naar zolder werd de kamer steeds voller met spullen (lees troep). Ook staat hier onze kledingkast die er wel op blijft staan maar ik zag mogelijkheid voor een eigen plekje aan de andere wand. Al snel kwam ik bij Kave-Home een prachtige werktafel tegen genaamd ‘Tikal.’ Helemaal in mijn stijl! Maar het bureautje was niet gelijk leverbaar. Phoe niet mijn sterkste kant om te wachten maar ik vond hem zo leuk dat ik toch wilde wachten. En nu ben ik alleen maar blij dat ik gewacht heb.

Zo blij met mijn plekje!

Door de compacte afmeting past hij perfect waar ik hem bedacht had. Doordat de werktafel is gemaakt van Mindi hout (witte ceder) heeft hij de uitstraling van een statig kantoor zoals we allemaal wel kennen uit vroegere jaren. Het duurzame loofhout trekt niet krom omdat het niet nawerkt zoals je wel eens ziet bij andere houtsoorten. De rechte vormen maken hem van deze tijd en de laatjes kunnen gebruikt worden voor troepjes zoals paperclips, plakbandjes en pennen.

Ik heb mijn nieuwe werkplek afgestyled met 2 mooie manden, een tafellamp en het leuke ronde vloerkleed, allemaal verkrijgbaar bij Kave-Home. Omdat ik niet alleen houd van praktisch maar ook van mooi bewaar ik kokers met mooie posters in de manden. En natuurlijk moeten er ook plantjes op mijn werktafel. Het wandje verfde ik al 3 maanden geleden groen. Het is een restje verf waar ik helaas geen kleurnummer van heb. In combinatie met het Mindi hout een mooie match!

Home office.

En nu kan ik dus rustig aan de slag. Kan ik mij terug trekken in mijn eigen te gekke home office! Wat een fijn gevoel. Ook kan mijn tijd nu veel effectiever indelen. In de ochtend aan de slag voor mijn blogs enz. en in de middag mijn huiselijke taken verrichten. Heb jij ook je eigen werkplek in huis? En hoe bevalt jou deze ruimte? Daar ben ik wel benieuwd naar!

Liefs, Andrea

♦ Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Kave Home ♦

9 Reacties

  • Het is heel licht ook. Ik ben zo blij hiermee. Niet alleen met de spullen maar ook met mijn eigen plek 🙂 Dankje voor je bericht lieve Linda X

 1. Heerlijk en mooi voor elkaar zo Andrea !
  Bureau is tóp !
  Oh ennuh… net ook maar meteen mijn poster koker uit de prullebak gehaald hihi idd een goed plan om te bewaren voor wisselingen dus dubbel blij met jou blog hihi
  Grrroetiessss !
  Carla

 2. Mooi geworden!! Prachtig bureautje en leuk gestyle’d, die manden vind ik supertof Ik mag mezelf ook zeer gelukkig prijzen met ‘n werkplek/atelier(tje) in huis..zó blij mee idd. Echt míjn plekje geworden! Leuke blog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *