Flexa Easycare in onze keuken.

Kleur en bloemen, dat moest het gaan worden dit jaar. En dat is het ook geworden, op slag was ik verliefd op ons bloemetjesbehang in de keuken. Maar het contrast met de overige witte muren was wel heel groot. Dus besloot ik om de rest van de muren aan te pakken met een mooie kleur en wel geel! 

Het nieuwe warme kleurenpalet van Flexa i.s.m. Souraya van Bintihome sprak mij gelijk enorm aan. Wat een prachtige kleuren, echt stuk voor stuk! Ik had mijn zinnen op geel gezet dus bestelde ik drie mooie geeltinten uit het vrolijke palet. Omdat het de keuken betreft ging ik voor de nieuwe lijn ‘Easycare’ een speciale verf geschikt voor keukens en badkamers.

Eenmaal op de muur werd al snel zichtbaar welke gele tint het mooist zou aansluiten op het behang. Ik blijf het herhalen, bestel – zeker als je er nog niet uit bent- de handige kleurtesters van Flexa. Ze helpen je echt de juiste keuze te maken.

Ik ging aan de slag en geloof het of niet, manlief werd enorm blij van het geel! Zo gezellig en warm. De keuken heeft met het behang en de brick wall nu een beetje een Spaanse bohemien vibe waar wij happy van worden.

We gaan nu ook buiten met kleur aan de slag zodat het binnen doorloopt naar buiten! Can’t wait! Wil je de hele keuken zien? Ga dan even naar de uitgebreide blog die te lezen is via mijn blog op Flexa. Lezen doe je via deze link.

Laat je weten wat je ervan vindt?

Liefs Andrea

Categories:

2 Reacties

  1. Wauw Andrea. Ik dacht eerst, geel?? Hoe dan?? Maar het staat echt supermooi, vooral om die witte kastdeuren heen, ben er echt wild van haha. Ik baal nu nog harder van mijn spack muren haha. Niet om de gele kleur maar wel om het niet verven om die reden. Liefs Danny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *