WithLove.tv, de meest romantische streamingdienst van Nederland.

De donkere dagen voor kerst staan weer voor de deur. En wat is er dan fijner om lekker thuis te cocoonen met je geliefde of gezin, kijkend naar een heerlijke Feelgood movie. Ik persoonlijk kan hier echt heel gelukkig van worden. Ik ben dan ook erg blij dat ik nu via de meest romantische streamingdienst van Nederland films kan uitkiezen met een hoog feelgood gehalte namelijk via WithLove.tv. Ik schreef een review over WithLove.tv.  Lees je mee? 

WithLove.tv aanbod

Op WithLove.tv vind je een enorme hoeveelheid romantische films en series. Met een abonnement kun je daar onbeperkt naar kijken. Hun romantische films worden geselecteerd voor en door de echte romantisch fans. Hierdoor ontstaat een uniek aanbod van veel films die nergens anders te zien zijn. Dit maakt WithLove tot een must have voor iedere liefhebber van romantische comedy’s en drama’s!

Ik kende WithLove.tv nog niet maar het is dus echt een streamingdienst voor de romcom liefhebbers onder ons. Ik kijk doorgaans best veel drama series maar een heerlijke kerstfilm deze dagen is natuurlijk ook erg welkom. Ook zijn er series te zien waaronder Imaginary Mary, met Jenna Elfman. beschikbaar op tablet, laptop, tv of via de WithLove app. Dit lijkt me een erg leuke serie om op een druilerige zondag te binge watchen.

 

Beschikbaar op..

Withlove.tv is beschikbaar op tablet, laptop, tv, telefoon of via de WithLove app. Ik ga lekker via de tv kijken maar je kunt ook met je laptop in bed kruipen en samen met je geliefde een romantische film gaan kijken. Hoe de WithLove app precies werkt lees je op de site. Ik kijk dus het liefst ouderwets op de tv en dat gaat vrij makkelijk. Je kan WithLove namelijk op verschillende manieren op je televisie kijken. De meest gebruikte methodes zijn Chromecast, Apple TV en via de HDMI-kabel.

WithLove.tv film

Wat ik ook een hele leuke feature vind is de mogelijkheid om bijvoorbeeld een haardvuur of kaarslicht op je tv af te spelen. Het geknisper van haardvuur op de achtergrond terwijl je een leuk bordspel speelt bijvoorbeeld is toch echt wel sfeer verhogend! Ik zeg laat die donkere dagen voor kerst maar komen, wij gaan heerlijk genieten van en met elkaar en kijken ondertussen de leukste films en series via WithLove.tv.

Wil jij ook kennis maken met deze streamingdienst van WithLove.tv? Meld je dan nu gratis aan en ontvang i.p.v. 2 weken een hele maand een gratis abonnement! Ga naar de actiepagina en meld je zonder enige verplichting aan voor een maand kijkplezier via WithLove.tv en maak dan ook tevens kans op een gratis jaar abonnement! Onder de inschrijvingen worden namelijk 3 jaar abonnementen verloot. Win-win zou ik zeggen. Veel kijkplezier!

Liefs Andrea

11 Reacties

 1. Blijft zeggen trailer afspelen , maar als ik erop druk gebeurt er helemaal niks .. aangemeld via Facebook ..
  weet iemand wat te doen?

 2. Ik wil graag mensen die deze app overwegen waarschuwen voor de maffia praktijken achter deze app, zonder waarschuwing hebben ze zomaar het 14voud van de kostprijs van mijn maandabonnement afgeschreven.
  Verschillende malen contact proberen opnemen via contact in de app, zonder reacties.
  Verder werkt de app meer dan de helft van de tijd niet!

 3. Wat ik verveld vind is dat de ondertiteling op de zwarte balk sta in plaats van op de film. Het is niet makkelijk de film beelden te volgen omdat je steeds op de zwarte balk moet kijken. Kan dat niet veranderd worden bij andere streaming’s diensten is het wel zo.
  Het is voor mij een reden om de abonnement op t zeggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *