Al een poosje was ik op zoek naar een industriële ladekast. Eentje met lekker veel lades zodat we thuis allemaal onze eigen lades met onze eigen troepjes zouden kunnen hebben. Je herkent het vast, die keukenla met elastiekjes, plakband en andere dingetjes, of die stapel met post op tafel. Voor deze troepjes netjes op te bergen zocht ik dus een ladekast. Ik wist dat Rootsmann de mooiste nieuw vintage meubels had dus nam ik op hun site een kijkje. En jawel hoor, daar stond ‘mijn’ ladekast gewoon tussen!

Nieuwe eigenaar bij Rootsmann.

In het verleden had ik al eens samengewerkt met Rootsmann en heb de prachtige stellingkast een poos in huis gehad, ik schreef er een blogje over. Inmiddels is die verhuist naar Kim, mijn dochter omdat ik het echt lastig vond hem mooi in te richten. Teun, mijn zoon heeft het welbekende groene bureau van Rootsmann, wat ik toentertijd kocht bij loods 5. Beide ook hele stoere industriële meubels voor een betaalbare prijs.

Boekenkast van Rootsmann

Boekenkast van Rootsmann

 

Wat ik niet wist is dat Rootsmann van eigenaar is veranderd. Er waait momenteel een frisse wind door het bedrijf. De nieuwe eigenaar Arvid Bosch van Rosenthal heeft het bedrijf in het voorjaar overgenomen. Arvid komt zelf uit de marketingwereld maar was klaar voor een nieuwe uitdaging, wilde ook in de praktijk gaan werken. Rootsmann kwam op zijn pad en toen is het balletje gaan rollen. Inmiddels werkt hij er heel hard aan om Rootsmann naar ‘the next level’ te tillen.

Rootsmann kast

Industrieel Dressoir XL van Rootsmann.

 

Wat ik zo tof vind aan Rootsmann is dat hun meubels echt uniek zijn. Ontworpen in eigen beheer dus geen twaalf in het dozijn. Kortom, de meubels van Rootsmann kom je dan ook nergens anders tegen. Juist doordat Rootsmann alles in eigen beheer houdt, het ontwerpen, het laten maken én het leveren van de meubels bij de eindklant thuis maakt dat hun meubels niet alleen uniek zijn maar ook betaalbaar. Geen dure tussenpersonen, klantgericht en persoonlijk. Dat is waar Rootsmann voor staat. Een paar pijlers van Rootsmann op een rijtje.

• Uniek door eigen ontwerp.
• Betaalbaar maar hoge kwaliteit meubels.
• Persoonlijke benadering.
• Unieke klantgerichtheid.
• Industriële stoere meubels.
• Nu ook classic industriële meubels.

 

Goed vertegenwoordigd bij Loods 5.

Rootsmann is in alle filialen van Loods 5 te vinden. Daarnaast hebben ze een eigen showroom. Wil je daar een bezoekje aan brengen, dat kan! Wel even eerst telefonisch een afspraak maken daar ze niet op vaste tijden open zijn. De website heeft inmiddels ook een flinke update ondergaan. En er staan alvast een aantal nieuwe ontwerpen online. Zelf ben ik ook erg gecharmeerd van hun nieuwe vitrinekast. Er zullen de komende tijd steeds meer nieuwe ontwerpen toegevoegd worden! 

close up kast

Terug naar de ladekast van Rootsmann. Hij heeft inmiddels zijn plek ingenomen hier in huis. Hoe tof staat hij in ons huis. De metalen lades in combinatie met het houten blad vind ik echt geweldig! En eindelijk kunnen we mooi alle losse spulletjes, die ieder mens heeft, opruimen.

Als jij ook op zoek bent naar dat ene unieke industriële meubel, dan zou ik zeker even de website van Rootsmann gaan bekijken. Ik weet zeker dat je net zo enthousiast wordt als ik dat ben!

Liefs, Andrea

 

♦ Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Rootsmann ♦

Categories:

4 Reacties

  1. Ik snap je helemaal. Die stellingkast is prachtig, maar geef mij ook maar lades of deurtjes ervoor. Ik heb om dezelfde reden de vakjeskast de deur uit gedaan en nu IVAR ervoor terug. Een mens verzameld zoveel troepjes. Die moet je toch ergens kwijt. Mooie kast Andrea! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *