Een bezoekje aan Skyler store in Leiden.

Laatst was ik samen met Marieke op bezoek bij Misia en haar toffe winkel Skyler store in Leiden. We gingen nog even om wat details door te nemen voor de sponsoring die Misia doet voor de IG-Lunch en gewoon omdat ik de winkel graag eens wilde zien.

Toffe winkel.

Misia is een ontzettend leuke meid met hart voor haar winkel. Dat zie je door de hele winkel terugkomen. Vele toffe stijlhoekjes en de meest mooie meubels van verschillende merken zijn te vinden in de winkel. De winkel, net als de onlinewinkel, onderscheidt zich van andere winkels omdat Skyler store vooral mikt op duurzame en fair-trade geproduceerde artikelen. Ook is er ruimte voor de beginnende ondernemer zoals jonge kunstenaars en designers. Maar merken zoals bijvoorbeeld By-Boo zijn hier ook te vinden.

Compleet advies.

Naast deze fysieke winkel die Misia nu ongeveer zo’n twee jaar runt is er ook een uitgebreide online winkel. Je hoeft dus niet in de buurt van Leiden te wonen om te shoppen bij Skyler store! Daarnaast kun je Misia ook inschakelen bij de styling van je kantoor, winkel of huis. Ze is gespecialiseerd om een compleet plan te maken. Vloeren en wanden kunnen worden meegenomen. Hoe handig is dat! Niet alleen de meubels maar een compleet aanbod. Kijk voor meer informatie even op de website of neem telefonisch contact op met Misia.

 

Onze nieuwste aanwinsten.

Ik ben natuurlijk flink gaan snuffelen en zag al gauw een vaas die ik echt al heel lang wilde hebben. Marieke had inmiddels ook haar handen vol met een prachtige bijzettafel, een plaid en een kussen. Na een kop thee en een leuk gesprek gingen we weer richting huis met onze nieuwste aanwinsten. Ik ben een beetje verliefd op de vaas en hij heeft dan ook al overal gestaan!

IG-Lunch.

Skyler store is ook hoofdsponsor van onze IG-Lunch en heeft een speciale winactie in het leven geroepen voor iedereen die deze dag aanwezig is! Meer hierover lees je op de website maar heb je inmiddels ook via een speciale mail kunnen lezen. Ik zeg, meedoen! De dag zelf is Misia aanwezig met het cadeau voor de Lucky winner! Te leuk!

Liefs, Andrea

 

10 Reacties

  1. Ik snuffel regelmatig op de webshop van skylerstore maar het staat ook zeker nog op m’n lijstje om een keer langs de fysieke winkel te gaan!!

  2. Zulke mooie items langs zien komen !
    Leuke blog meis en leuk om Misia straks in het echie ook te ontmoeten !
    Lieve groet Carla xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *