Het zal je niet ontgaan zijn, ik houd wel van een mooie print of een origineel kunstwerk aan mijn muur. De gallerywall in ons huis is uitgegroeid tot een begrip op Instagram en Pinterest. Daar ben ik best een beetje trots op. Boven de bank was het tot voor kort nog behoorlijk kaal, dat is natuurlijk best gek als je mijn gallerywall ziet. Maar gelukkig mocht ik via Werk aan de Muur twee prachtige kunstwerken uitzoeken. Werk aan de muur heeft kunstwerken die toegankelijk zijn voor iedereen. 

Keuze stress.

Nadat de muur boven de bank een nieuw kleurtje kreeg was het even zoeken wat ik nou precies daar wilde ophangen. Natuurlijk had een of twee mooie art prints mijn voorkeur. De kleur op de muur is best een uitgesproken kleur – Greyed Green van Flexa – waar ik al eerder een blogje over schreef zit op de muur. Hoe ging ik daar nou mooie kunstwerken bij uitzoeken?

 

Gelukkig was daar Werk aan de Muur! Ik nam contact op met ze en ik werd uitstekend geholpen. Ook werd ik gewezen op de handige app van Werk aan de Muur. De app laat je gelijk laat zien hoe een schilderij of art print uitpakt aan jouw muur. Ideaal! Ik had al wat voorkeuren uitgezocht op de fijne site en met de app erbij was de keuze sneller gemaakt dan ik had verwacht. Op de site lees je echt hele goede tips om tot een keuze te komen.

Mijn keuze.

Ik heb gekozen voor de volgende werken:

1. SimplyBeauty van Lucienne van Leijen Maat: 65×85 met zwarte baklijst.

2. Stilleven met Bloemen, anoniem van Meesterlijcke Meesters Maat: 65×45 met zwarte baklijst

 

 

Ja ik weet het, ik val vaak voor kunst met vrouwen erop. Ik vind vrouwen, zeker in kunst weergegeven nu eenmaal prachtig. Noem mij een feministe als je wilt 😊 Dus koos ik weer voor een mooi portret van een vrouw van Lucienne van Leijen. Daarnaast heb ik gekozen voor een mooi stilleven met bloemen. Bij elkaar vind ik ze echt prachtig! 

Werk aan de muur. 

Werk aan de Muur is echt een aanrader als je op zoek bent naar prachtige unieke werken voor aan je muur. Je koopt unieke werken in de uitvoering die bij jou past! De uitgebreide collectie van Werk aan de Muur wordt aangeboden door meer dan duizend creatieve talenten. Ieder werk is verkrijgbaar in alle maten en materialen. En omdat het vandaag Cyber Monday is koop je alleen vandaag met maar liefst 10% korting! Ook als mooi kerstcadeau aan te raden. Bestel dan wel op tijd (voor 11 december) in verband met leveringstijd. Bekijk hier een van mijn favoriete collecties! 

Ik ga genieten van mijn kunstwerken. Ze zullen vast ook nog tussen de gallerywall komen te hangen. Maar voor nu hebben ze mooi een ere plekje boven de bank. Heb jij ook kunstwerken in huis? En wat vind je van mijn keuzes? Hoor het graag!

Liefs Andrea

Categories:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *