CASA is een van mijn favoriete winkels en ik had dan ook erg veel zin om de preview van de outdoor collection 2020 te gaan bezichtigen. Samen met Marieke ging ik op pad, gelukkig was het niet druk op de weg en waren we snel op plaats van bestemming. Het hoofdkantoor van CASA. Bij binnenkomst werden we enthousiast ontvangen door Donna, mijn contactpersoon bij CASA.

Ik had al een kleine preview gehad van de collectie want ik ga met de meubels en accessoires van CASA mijn tuinideetje bij TuinIdee inrichten. Maar ik had alles besteld vanaf de computer dus was erg benieuwd naar de meubels in het echt. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik aangenaam verrast was! Door het hergebruik van teak bijv. hebben de meubels een stoere uitstraling.

loungeset

CASA Trends 2020

De trendkleuren voor dit seizoen zijn toch wel koraal, groen (what else) en okergeel. En dan geen harde kleuren maar iets vergrijsd zodat de kleuren niet overheersen en ook goed te combineren zijn met rattan, bamboe en hout. Zelf werd ik helemaal enthousiast van een nieuw servies in deze trendkleuren. De bohemien vibe komt helemaal tot zijn recht met deze kleuren. Een van de nieuwe trends van CASA heet dan ook de 70th revival. Right in my alley!

Nog een nieuwe trend die het volgens mij ook erg goed gaat doen is de Japanse minimalistische trend. Bij deze trend zie je dat de meubels lager aan de grond staan. Zo wordt loungen ook echt loungen! Gecombineerd met veel groen en zwart geeft deze sfeer rust en klasse in je tuin. Solar verlichting maakt deze trend compleet.

schommelstoel CASA

Duurzaamheid ook bij CASA

Naast deze twee trends gaat CASA ook voor duurzaamheid en zie je steeds meer gerecyclede meubels en accessoires in hun collectie verschijnen. Iets wat ik uiteraard toejuich! Ook biologisch katoen heeft zijn entree gedaan bij CASA. De BIO-SOFT reeks bestaat uit 100% biologisch katoen en dit betekent dat er tijdens productie geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Dat droogt toch net iets fijner af 😉

De nieuwe collecties van CASA is vanaf februari te verkrijgen in de winkels en/of online! Zowel de tuin collectie als de woon collectie. We hebben ook een preview gezien van de paas collectie en ik ben echt geen fan van Pasen maar ook deze collectie is gewoon super leuk! Geen gele kuikentjes maar stijlvolle aankleding voor op je paastafel.

 

We hebben een leuke middag gehad. Er werd een trendlezing gegeven door Anne-Catherine Gerets en we kregen een toffe rondleiding in de showroom. Daarnaast was er een walking diner met maar liefst 4 heerlijke gerechtjes. Vol inspiratie reden Marieke en ik dan ook weer terug naar huis! De preview op de outdoor collection 2020 van CASA was een succes!  Ik kan niet wachten tot ik aan de slag ga voor Tuinidee met de prachtige meubels van CASA! Nieuwsgierig? Kom dan zeker even langs op de Tuinidee beurs, en kom je op zondag 16 februari dan ben ik er ook! Gezellig 😊

Liefs Andrea

Categories:

15 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *