Het tuin thema Coachella Bohemian met de prachtige items van Rivièra Maison. 

Zoals jullie misschien gelezen en gezien hebben ben ik inmiddels groot fan van de collectie van Rivièra Maison. De maison stijl past erg goed bij mij. Het cabinet in onze woonkamer is echt een aanwinst en de mooie accessoires zoals de mand en de kweekkas staan overal goed. Ik schreef er al eerder een blogje over. Ik ben erg blij met de nieuwe accessoires die ik heb ontvangen uit de zomer collectie. Allemaal voor buiten!

Verschillende items samen combineren. 

Toen ik de nieuwe collectie zag viel ik als een blok voor de Coachella vibe die de ‘Coachella Bag’ en de ‘Rustic Rattan flip flops’ uitstralen. Een thema voor de tuin was geboren! Ik had al een beetje de bohemien sfeer in de tuin. De lampionnen, tuinslinger en het palletbankje hebben voor mij die heerlijke relaxte feel die ik graag in mijn tuin zie. Het thema Coachella Bohemian past dan ook heel goed in onze tuin. Ik zag op de website van Rivièra maison zo’n leuk idee voor de Rustic Rattan flip flops dat ik het gewoon een op een heb gekopieerd. Beter goed gejat… De ‘French Magazine Glass Box’ met de flipflops erin staat zo lekker zomers. Gelijk een vakantiesfeer in de tuin. Wel heb ik in plaats van zand er een magazine onder gelegd. Staat toch superleuk als accessoire. De Glass Box kan ik op verschillende manieren stijlen. Ook tof met wat sieraden en een kekke zonnebril.

Zoveel moois van Rivièra Maison. 

Er hing een spiegel aan onze houten schutting maar die had echt zijn beste tijd wel gehad. Dus toen ik de ‘Rustic Rattan Bonjour Mirror’ zag dacht ik dat hij wel mooi zou passen in het nieuwe bohemien sfeertje. Net als de geweldige plaids met de toepasselijke naam ‘Coachella Throw white’ en de ‘Pretty Pompon Throw’ en de mooie kussenhoes ‘Lovely Linen Pillow’ gemaakt van 100% linnen. Helemaal bij met deze prachtige items. Dat maakt dit stukje tuin af. Ik ben er uiteraard wel zuinig op en leg ze in de avond wel even binnen. Net als de twee windlichten ‘Seminyak Lanterns’ gemaakt van bamboe haal ik even binnen in de avond. Dan blijven ze de hele zomer mooi! En binnen staan de items natuurlijk ook prachtig.

Laat die zomer maar komen!

Gelukkig staan we nog maar aan het begin van de zomer en komen er nog vele mooie dagen! Ik ben wel benieuwd wat jullie van mijn tuin thema vinden. En of jullie ook zo’n thema hebben. Ik normaal ook niet hoor maar dit jaar krijgt de tuin echt alle aandacht. We gaan ook nog een nieuw terras aanleggen maar daarover vertel ik een volgende keer graag meer.

Liefs, Andrea

 

♦ Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Rivièra Maison ♦

10 Reacties

 1. Ohh heerlijk! Ik krijg al lekker veel inspiratie om onze tuin mooi te maken Eerst nog maar even doorbikkelen met bouwen, gras leggen en plantjes poten, maar ik heb weer frisse moed om aan de slag te gaan

 2. Wauw…. wat staat het allemaal mooi!!! En een geweldig thema!!! Ben weer helemaal geïnspireerd, deze tuin wordt ook binnenkort aangepakt, hopelijk wordt die net zo mooi!!

 3. Ja vind het súper tof Dré !
  Vind deze stijl ook zoooo leuk maar kan het hier niet toepassen door de metalen overkapping … vind dat gewoon niet kloppen
  Dus maar een eigen draai aan gegeven
  Leuke blog weer lief !

  Knufff Carla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *