De vijf leukste bloggers op Instagram.

Bloggen is leuk, zeker als je blogs gelezen worden. Vandaag zet ik vijf leuke bloggers in de spotlight. Zelf blog ik nu ruim een jaar en in tegenstelling wat je wellicht zult denken, het gaat niet altijd vanzelf. Bloggen (schrijven dus) gaat ook wel eens moeizaam. En bezoekers/lezers krijgen en vasthouden is nog een grotere kunst! Dus ik zou zeggen, neem de moeite en ga eens de blogs lezen van de vijf onderstaande bloggers 😊

 

  1. @Renske van Burenwww.cookedbyrenske.nl

Bij de foto’s van Renske loopt mij steevast het water in de mond! Wat een heerlijke recepten en foto’s deelt deze lieve duizendpoot met ons. Momenteel is Renske iets minder actief met bloggen maar ik weet dat het koken en het bedenken van recepten een passie is die ze snel weer gaat delen met haar lezers. Voor nu genoeg toffe recepten van ontbijt tot uitgebreid diner te vinden op haar website. Ga kijken en verlekker je aan de prachtfoto’s die haar recepten begeleiden. Echt een aanrader!

 

 

    2. @Linda van der Wal deensezomer.wordpress.com

Linda is een nieuwkomer in bloggers land maar wat schrijft ze leuk! Ik lees elke week trouw haar keukenpraat. Hierin belicht ze de mooiste, bijzonderste keukens op Instagram. Een top rubriek vind ik het. Maar ook leuke DIY’s deelt ze op haar blog. Linda blogt puur voor haar plezier en juist dat vind ik zo leuk aan haar blogs, geschreven vanuit plezier! Op Instagram is ze ook actief en erg sociaal. Een kanjer die veel lezers verdient!

 

 

 3. @Ilse van Elleswijk ♥ https://www.interiortwin.com

Ilse is van veel markten thuis. Als professioneel interieur stylist helpt zij je op weg je eigen woonpaleis te creëren. Maar daar stopt het niet, haar niche is dan wel interieur maar haar kennis gaat veel verder! En deze kennis zet ze dan ook sinds een aantal maanden om in gericht advies voor bloggers. Als blogcoach laat zij je alle ins & outs zien die je kunt gebruiken om van jouw blog een succes te maken. Ik wil en ga ook zeker de waardevolle workshop die ze ook een op een geeft bij haar volgen. Tijd is een gebrek hier maar het komt er zeker van! Daarnaast staat haar blog vol met leuke DIY’s, budgettips en andere leuke interieur gerelateerde items. Ik ben fan!

 

4. @Mirjam Hart https://eengoedverhaal.nu/blog/

Bij Mirjam Hart denk ik gelijk aan duurzaam. En aan haar prachtige gezin. Mirjam schrijft haar blogs met passie over een milieubewust bestaan met haar gezin en hoe ze op allerlei mogelijke manieren proberen bij te dragen aan een betere wereld. Ik heb veel respect voor haar manier van aanpak. Naast haar missie voor een beter milieu blogt ze ook over veel andere leuke items zoals toffe DIY’s en leuke uitjes met het gezin. Haar motto “Spread happiness like confetti!” Een heerlijke positieve insteling. Haar blogs zijn een grote inspiratie voor mij en vele anderen. In het begin van mijn bloggers bestaan heeft ze een aantal gastblogs geschreven voor Livinghip waar ik veel van heb geleerd. Een echt inspirator!

 

 

5. @Jellina Detmar https://www.jellinadetmar.nl/

 

Jellina is een echte interieurfreak. Haar blogs gaan dan ook voornamelijk over interieur. Op Instagram is ze een grote influencer en terecht als je het mij vraagt. Ze wisselt net zo makkelijk van bank als ik van spijkerbroek en de inspiratie is dan ook eindeloos. Weet je even niet wat te doen met dat hoekje in je woonkamer? Check haar Instagram account of haar blog en je komt vanzelf weer op gang. Op haar blogs zijn ook een aantal leuke subcategorieën zoals Binnenkijken, Boerderij Inspiratie en Planten Inspiratie. De moeite waard van het lezen en volgen!

 

@Mindy Schroor

 

 

Dit waren mijn vijf favoriete bloggers die ook actief zijn op Instagram. Nog een kleine tip @Mindy Schroor gaat binnenkort haar blog lanceren! Houd je ook van eigen, kleurrijk en uitgesproken net als ik? Dan is dit een nieuwkomer die ons vast gaat verrassen! Houd haar Instagram account dan ook in de gaten 😉

Liefs Andrea

12 Reacties

  1. Waaah ik ben rustig aan het lezen en ineens zie ik mezelf Wat een super lieverd ben jij!!!! Ik ben druk bezig met het bouwen en ga binnenkort de lucht in!!!

  2. Super leuk altijd om blogs te lezen! Zelf vind ik het ook altijd wel wat lastig hoor om blogs te schrijven… wat is nou interessant en leuk voor iedereen om te lezen. Dit is in ieder geval een topblog weer en ga zeker bij de 2 waarvan ik nog niet wist eens hun blogs lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *