New vintage meubels van Rootsmann.

Vandaag stel ik graag aan jullie voor het stoere industriële woonmerk Rootsmann. Dit unieke bedrijf wordt gerund door Mirjam Dekker en produceert in eigen beheer prachtige stoere meubels die oud lijken maar dat niet zijn. Denk aan Amerikaanse lockerkasten zoals je ze vroeger op scholen zag of  industriële vintage stellingkasten.

Tof bureau!

Het toeval wil dat ik al ruim een jaar geleden als een blok viel voor dit stoere merk. Ik was in loods 5 op zoek naar een nieuw bureau voor Teun. En in een van de units zag ik het groene stoere bureau staan van Rootsmann. Ik was gelijk verliefd en Teun vond hem ook super gaaf! Loeizwaar was het bureau en nog een gedoe om op zolder te krijgen maar al het gesleep meer dan waard. Het is een echt blikvanger op Teun zijn zolder en match perfect met de blauw petrol muur. Ik begrijp dan ook dat dit gave meubel de cover van het magazine Vtwonen sierde in maart 2016!

Samenwerking.

Natuurlijk was aangenaam verrast toen Mirjam mij benaderde voor een samenwerking. Ze had een foto van de zolder gezien, met het bureau van hun en het leek haar leuk om een samenwerking aan te gaan. Ik heb de geweldig mooie vintage boekenkast met ladder mogen ontvangen en hij staat echt supertof! De boeken, platenspeler en elpees staan er geweldig in. Maar ook mijn kussens en plaids hebben zo een mooie plek gekregen. Ik kan eindeloos variëren met de inrichting van deze kast.

Eerlijke prijzen.

Omdat er geen tussenpersonen/bedrijven zijn bij Rootsmann zijn de prijzen echt eerlijke en betaalbare prijzen. Ook service hebben ze hoog in het vaandel staan. Zo proberen ze de levering zoveel mogelijk gratis te realiseren en is de bestuurder niet te beroerd om even een handje te helpen met het naar binnen sjouwen van het meubel. Ze zijn trouwens te vinden in alle 3 de vestingen van loods 5 te weten in  Zaandam, Sliedrecht en Amersfoort.Uiteraard zorg je bij loods 5 voor eigen vervoer. Of regel je thuisbezorging via loods 5.  Voor meer informatie over vervoer en levering, lees de voorwaarden even op de site Rootsmann.nl

Mooie vintage meubels.

Bij Rootsmann hebben ze verder ook hele mooie tv meubels, instrumentenkasten en dressoirs. Allemaal met die stoere industriële uitstraling die de meubels van Rootsmann zo herkenbaar maken. Ook de oude deuren zijn een aanwinst in je huis. Ik persoonlijk vind de groene brocante deuren heel mooi. Zet ze tegen een muur en je creëert gelijk een vintage sfeertje in je huis. Een paar mooie kussens en een plaid ernaast en je hebt een totaal nieuwe look.

Stoere boeken/stellingkast. 

Ik denk dat ik de gave boekenkast nog vele malen anders zal decoreren. Dat blijft met zo’n open kast natuurlijk steeds weer leuk om te doen! Aangezien ik gek ben op planten zie ik de kast ook langzaam “volgroeien” met planten. De laadjes onderin zijn natuurlijk super leuk om half open te zetten met een kruip/hangplantje erin! Met zo’n toffe kast komen de ideeën vanzelf 😊

Een bezoekje waard!

Als je ook op zoek bent naar zo’n gaaf industrieel item dan raad ik je aan om een kijkje te nemen op de site van Rootsmann. Of als je het geluk hebt van een loods 5 in je buurt, weer een mooie gelegenheid om erheen te gaan! Ik ben natuurlijk altijd erg benieuwd wat mijn lezers vinden van mijn nieuwe look in huis! Laat je een berichtje achter?

Have fun and keep smiling,

Andrea

Kort over Rootsmann:

Rootsmann is het meubelmerk van Mirjam Dekker. Mirjam is getrouwd met Marianne en moeder van 2 kinderen. Omdat Rootsmann de meubels verkoopt zonder tussenhandel zijn de prijzen betaalbaar. Rootsmann richt zich voornamelijk op de vintage en industriële trend. Ze zijn gevestigd in de 3 loods 5 winkels en werken verder vanuit hun webshop. Rootsmann sierde de cover van het VTwonen  magazine met het groene bureau. 

♦ Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Rootsmann 

Categories:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *