Press show – Made.com

Hoe leuk, ik kreeg een mailtje van Made.com of ik aanwezig wilde zijn bij hun Press show. Voor het eerst wordt deze Press show digitaal gegeven. Een primeur! Daar wilde ik wel bij zijn. Gisteren was het dan zover. Ik was erg benieuwd.

Op voorhand had ik aangegeven graag deze Press show bij te wonen. Made.com is een van mijn favoriete merken. Onze groene velvet bank is van Made.com. Daarnaast heb ik sinds vorige week ook een prachtig bed van dit merk. Ik was dus erg benieuwd naar de nieuwe collectie.

 

Via de post kreeg ik een Made.com Box toegestuurd om zo de hele ervaring goed te kunnen beleven. Ik had geen idee wat ik mij daarbij moest voorstellen maar nadat ik de box had opengemaakt werd het duidelijk. Met een kartonnen headset en QR Code kon ik virtueel het appartement gaan bekijken. Hoe tof!!

 

Vanaf mijn bank kon ik het MADE Apartment, in hartje Amsterdam doorlopen en zo de nieuwste collectie van Made.com bekijken. En ik ben fan kan ik je vertellen! Veel rotan, prachtige lampen en aaibare stoffen. Te veel om op te noemen. En dat hoeft ook niet want jij kunt vanaf nu ook een kijkje nemen! Dat doe je hier.

 

Bij de Box zat ook nog een superleuk cadeautje. Voor mij maar ook voor een van jullie! Vandaag geef ik een code weg waarmee je een cadeautje kunt kiezen uit de nieuwste collectie. Je mag kiezen op deze pagina uit 19 items uit de nieuwe collectie. Hoe tof is dat dan van Made.com! Laat in een berichtje onder deze blog – dus niet op Instagram – weten dat je wel een cadeautje wilt ontvangen!

 

Vanavond stuur ik een van jullie een unieke code waarmee je jouw cadeautje kunt verzilveren. Wees er snel bij met verzilveren want op is op!

Liefs Andrea

Categories:

7 Reacties

 1. Te gek dit Dre! Mooi hoe er in deze gekke tijd ook in oplossingen gedacht wordt.
  Wat is het een mooi appartement, voor mij sprongen de webbing kast/ dressoir uit de grijze kamer en de bank + fauteuil uit de gele ruimte eruit.
  Happy friday!
  X Mir
  Ps: klinkt overigens hebberig, maar ben gek op cadeautjes 🙂

 2. Wat een ontzettend leuke manier om de nieuwe collectie te tonen. Veel mooie spullen, ook die ronde spiegel met rotan, wauw. Ik wil best in aanmerking komen voor een cadeautje. Hele fijne dag verder lieverd. Kus

 3. Je lijkt Sinterklaas wel Andrea! En het is niet eens pakjes avond. Maar in tijden als deze kan iedereen wel een verzetje gebruiken toch? Dus count me in!

  Heel tof om te zien hoe Made.com creatief om gaat met hun collectie presentatie. LVE IT!
  Liefs, Reina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *