Zoals jullie misschien wel weten ben ik vorige week naar Spanje Alicante gevlogen om aan de slag te gaan voor Daphne @costadeldaphnee die ik al eerder voorgesteld heb in een blog. Reuze benieuwd met een berg aan inspiratie en ideeën kwam ik samen met Yvonne, Elisah, Klaas, Jellina, Mariëlle en Larissa maandagochtend aan op Alicante. We werden hartelijk onthaalt door Daphne en Sharon. Tatjana kwam iets later aan i.v.m. volle vlucht en deelname op het laatst aan dit prachtige avontuur. Mijn avontuur in Edificio Valentina kon beginnen. Ik was klaar voor deze stylingklus in Spanje! 

vrouw op schiphol

 

Dag 1 Rondleiding projecten BellaHouse.

Het avontuur kon beginnen en dat begon dan ook gelijk! We werden meegenomen naar een prachtig project van BellaHouse genaamd Residencial Oceanic. We kregen een rondleiding door een villa en echt we waren allemaal erg onder de indruk. De unieke en duurzame villa’s van residentiële Oceanic zijn ontworpen om ten volle te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Guardamar.

 

 

We hebben hier geluncht met zijn allen, Sharon de videograaf maakte alvast wat leuke filmpjes en samen genoten we van een heerlijke lunch. Daarna gingen we door naar het volgende project waar ook 2 appartementen waren om af te stylen door een van ons. Deze appartementen liggen in het hogere segment. De unieke en duurzame eigenschappen van “Oceanic Luxury Apartments” zijn ontworpen om ten volle te genieten van het prachtige uitzicht.

En als laatste werden we rondgeleid in appartementen complex Edificio Valentina waar ook ‘mijn’ appartement lag. Het gebouw Valentina, gelegen in Formentera del Segura, was de komende dagen mijn onderkomen. De appartementen waren allemaal prachtig maar ik had wel gelijk een voorkeur voor appartement 9.

 

De uitvalsbasis voor ons werd appartement 15 waar we konden eten, even overleggen en waar we ook gingen lunchen. Nadat we allemaal onze voorkeur voor een appartement hadden doorgegeven verdeelde Daphne de appartementen. Mijn voorkeur was dus al duidelijk, ik ging voor appartement 9 welke ik ook kreeg toegewezen! Gelijk ging ik aan de slag met het maken van foto’s en notities. Wat had ik nodig en vooral ook welke spullen moest ik niet vergeten.

Inmiddels werd het al schemerig en werden we verwacht waar we ook zouden slapen de komende 2 nachten, namelijk in de supergezellige B&B van Sam en Hein genaamd Casa La Vuelta. We werden in stijl ontvangen en kregen een mini lezing over Gin gegeven door Jonathan @Gin_ Mattiana en een proeverij van Lokale wijnen door een goede sommelier. We werden enorm verwent met een heerlijke BBQ en daarna waren we allemaal behoorlijk rozé van de lange en indrukwekkende dag! Tijd om onze kamers op te zoeken.

 

Dag 2 Shoppen bij HACO en verven appartement.

Dag 2 begon met een heerlijk ontbijt. Broodjes, eitjes, koffie en verse jus, het was er allemaal. Eenmaal aangekomen bij HACO de interieurwinkel waar alle meubels en accessoires vandaan komen verzamelde Daphne ons bij elkaar. We kregen stickertjes en mochten zo alles uitzoeken voor in ons appartement, hilarisch natuurlijk want we buitelden nog net niet over elkaar heen haha! Ik had alvast een stoel geclaimd want ja, nu moest ook ik ervoor gaan natuurlijk! Aan het einde van de rit hadden we allemaal een behoorlijke voorraad aan spullen verzameld.

 

 

De spullen werden naar de appartementen vervoerd waar wij inmiddels ook waren en waar ik beslissingen nam over de te verven ruimtes. Ik had uit Nederland mooie Flexa verf laten overkomen in mijn lievelingskleuren van dit moment Tranquil Dawn & Greyed Green. De hal kreeg de subtiele kleur Tranquil Dawn en de slaapkamers werden voorzien van Greyed Green. Ik heb zelf de cirkel gedaan, die moest er natuurlijk komen want dat is toch een van mijn signaturen. Toen we aankwamen bij het appartement hebben we met zijn allen de spullen uitgeladen en naar de appartementen gebracht.

 

Spiegel, verf en meer!

De spiegel van Usi Maison was ook heel aangekomen in Spanje, dank aan Jelle van @usi_maison! Die spiegel moest er gewoon komen en gelukkig heeft Jelle er alles aan gedaan om dit voor mij te verwezenlijken. Ik was dus erg blij toen ook de spiegel in mijn appartement stond! Ik maakte nog wat foto’s en begon de spullen naar hun plek te brengen. Waarna ik aan de slag ging met de cirkel. Het was een drukke enerverende dag!

Spiegel van Usi Maison.

 

 

Om half 7 gingen we terug naar de B&B om ons klaar te maken voor een avond uit met de hele groep. We werden meegenomen naar het lievelingsrestaurant van Daphne en Eric Jan te weten El Portal Taberna waar we een te leuke avond hadden. Ik heb zoveel heerlijk eten gehad! Gezellig met z’n allen eten van subliem eten, echt heerlijk! Voldaan lagen we rond 1 uur weer in bed.

lampionnen

 

Dag 3 de laatste puntjes op de i.

De laatste dag was aangebroken, we gingen nog een keer aan de slag in het appartement om de laatste puntjes op de i te zetten. Ik ging nog een keer shoppen bij HACO en rond half 6 was ik dan ook helemaal klaar met mijn appartement.
Wat ben ik trots, mijn eerste stylingklus en dan gelijk in Spanje, ik heb t geflikt. Het appartement is trouwens vanaf nu te koop. De prijs valt echt heel erg mee die is namelijk €169.500 en dit is inclusief keukenapparatuur, was droogmachine, een berging, airconditioning en volledig gemeubileerd en afgestyled door mij. What you see is what you get!

 

 

Mijn appartement ‘Andrea de Groot’ is P1-9 en heeft 92m2 en een terras van 17,5 m2 dus in totaal 109,5 m2 groot! Het gebouw is uitgerust met een lift, een inpandige garage en een gemeenschappelijk dakterras met een zwembad, zonnedek, buitenkeuken met BBQ, Finse sauna, sanitair en outdoor fitness machines. Completer kan niet!!

 

GIVE AWAY!!

En dan mag ik als klap op dit geweldige avontuur ook nog een Give Away doen! Namelijk deze set van 2 te gekke salontafeltjes weggeven i.s.m. Daphne @costadeldaphnee en @byboonl Het enige wat je moet doen om kans te maken is Daphne en mij volgen en onder mijn post over de blog en Give Away minimaal 2 anderen taggen die je deze tafeltjes ook wel gunt! That’s all! De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt! Succes allemaal X

Wil je nog meer zien? Check dan ook het YouTube filmpje! Have fun!

Liefs Andrea

34 Reacties

 1. Wat een droomopdracht! Super leuk om je daarin te volgen en nu het eindresultaat te zien. Gaaf gedaan! Prijs valt mij idd erg mee . Als ik het geld had dan kocht ik het! Nog even sparen… X Linda

 2. Wat supergaaf geworden!
  Heeft één van jullie niet overwogen om het appartement zelf te kopen?☺️
  Het zag er allemaal zo mooi uit!
  Fijne dag!
  Groetjes Sandra @sannies.huis

 3. Zo mooi Andreetje. Ik ga als ik daar ga logeren in die van jou. Denk eerder dat het haalbaar is om bij jou te logeren haha. Maar echt zo mooi lief. Ik ben fan maar dat wist jij al ♡♡.

  Liefs van mij, Yvy

 4. Echt super gedaan Andrea! Zie zo jouw stijl in dit appartement, leuk om te zien. En lees ik nu dat het je eerste styling klus is… hoe dan!! Dit móet je vaker doen. Echt te gek! Fijne avond he!

 5. Zo leuk om je/jullie te volgen in dit avontuur! En wat heb je het super-mooi gemaakt! Heel leuk om te zien dat jullie allemaal herkenbaar zijn! Top prestatie Andrea!!
  Liefs Sylvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *